Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cinci persoane au fost ranite grav in urma unei explozii in Lisabona

B1 B1,
Cinci persoane au fost ranite grav in urma unei explozii in Lisabona

Explozie urmata de incendiu intr-un imobil dintr-un cartier din Lisabona, Portugalia, in urma careia cinci persoane au fost ranite. Printre victime se numara doi franvezi si doi germani. Incidentul s-a. continuă pe B1

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite, in urma furtunilor devastatoare din Polonia

Cinci persoane au murit si alte 34 au fost ranite in urma unor furtuni violente produse in nordul Poloniei, conform informatiilor publicate de media locale citate sambata de agentia DPA.

Atac armat intr-o cladire din Suedia: trei persoane au fost ranite. Agresorul se afla in libertate

Trei persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-o cladire din Malmo, al treilea cel mai mare oras din Suedia.

FOTO + VIDEO. Atac la Paris: O fetita a murit si alte 12 persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o pizzerie. Soferul ar fi vrut sa se sinucida

O masina a intrat intentionat, luni seara, intr-o pizzerie din suburbia Sept-Sorts, din estul Parisului, lovind mai multe persoane care se aflau pe terasa. O fata a fost ucisa, iar cel putin 12 persoane au fost ranite, scrie Le Figaro, citand autoritatile franceze.

Caras-Severin: Mii de persoane fara curent electric, in urma unei furtuni

Mii de persoane din doisprezece localitati ale judetului Caras-Severin au ramas fara curent electric, in urma unei furtuni care a avut loc sambata seara, judetul fiind pana astazi sub avertizare cod portocaliu de vreme rea.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite

Cel putin 36 de persoane au murit si 123 au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Egipt. Peste 20 de persoane ar fi murit, iar 55 au fost ranite

Cel putin 20 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit in nordul Egiptului, potrivit oficialilor din domeniul sanatatii.

Portugalia: Cinci persoane, printre care francezi si germani, ranite intr-o explozie la Lisabona

Cinci persoane, dintre care doi francezi si doi germani, au fost ranite duminica seara intr-o explozie, urmata de un incendiu, intr-un imobil dintr-un cartier din Lisabona intens frecventat de turisti, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP, scrie News. ro.

Kenya: Doua persoane au murit si mai multe au fost ranite in cadrul violentelor declansate in urma realegerii presedintelui Kenyatta

Doua persoane au fost ucise, iar mai multe au fost ranite de gloante, in noaptea de vineri spre sambata, la Kisumu si Siaya, in vestul Kenyei, in confruntarile cu politia izbucnite dupa anuntul realegerii presedintelui Uhuru Kenyatta, relateaza Agerpres, citand AFP.

Cinci persoane, printre care francezi germani, raniti intr-o explozie la Lisabona

Cinci persoane, dintre care doi francezi si doi germani, au fost ranite duminica seara intr-o explozie, urmata de un incendiu, intr-un imobil dintr-un cartier din Lisabona intens frecventat de turisti, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )