Libnet.ro
UNICEF

15:30

Atac armat intr-o cladire din Suedia: trei persoane au fost ranite. Agresorul se afla in libertate

Adevărul Adevărul,
Atac armat intr-o cladire din Suedia: trei persoane au fost ranite. Agresorul se afla in libertate

Trei persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-o cladire din Malmo, al treilea cel mai mare oras din Suedia. continuă pe Adevărul

Atac chimic la un restautant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

Atac chimic la un restaurant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

Suedia: Trei barbati au fost raniti in urma unui incident armat, produs la o petrecere

Trei barbati au fost raniti in urma unui atac armat produs duminica dimineata in cadrul unei petreceri din orasul Malmo, din sudul Suediei, a anuntat politia locala, transmite dpa, potrivit de Agerpres.

E.ON are rezultate peste asteptari datorita evolutiilor din Suedia, Cehia si Germania

ON SE a raportat castiguri peste estimari pentru primul semestru din acest an, datorita rezultatelor foarte bune inregistrate la retelele de distributie din Suedia, Cehia si Germania, transmite Reuters, conform Agerpres.

Atac armat la o petrecere. in urma incidentului doua persoane sunt in stare grava la spital

Oficiali ai politiei suedeze au anuntat ca doi tineri sunt in stare grava, dupa ce mai multe focuri de arma au zguduit o petrecere care avea loc intr-un centru comunitar din localitatea.

Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat in aceasta dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent.

Presedintele Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus sambata noaptea la moartea a trei persoane si ranirea a altor 35

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat duminica dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent, potrivit News. ro.

INCONSTIENTA grava! Un tanar fara permis de conducere a ranit trei persoane

Un tanar de 19 ani fara permis de conducere a fost retinut de politisti dupa ce a intrat cu viteza cu masina intr-o banca de pe trotuarul din centrul muncipiului Radauti, banca pe care se aflau.

Un sofer baut a intrat cu masina intr-un autoturism care oprise pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor. Trei persoane au fost ranite

Un barbat in varsta de 32 ani este anchetat pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice dupa ce a tamponat masina din fata sa, pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice.

Statul Islamic revendica un atac asupra soldatilor americani din Irak

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat duminica un atac asupra fortelor americane care ofera asistenta trupelor irakiene in razboiul impotriva militantilor jihadisti din nordul Irakului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )