Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cinci persoane ranite, intre care una incarcerata, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Valea Oltului

Hotnews Hotnews,
 Cinci persoane ranite, intre care una incarcerata, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Valea Oltului

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe drumul national 7, Valea Oltului, una dintre victime fiind incarcerata. Mai multe echipaje cu o autospeciala de transport victime multiple s-au deplasat la fata locului, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Atac fara precedent: Cinci persoane ranite de un individ cu o DRUJBA

Atac fara precedent in orasul elvetian Schaffhausen. Cinci persoane au fost ranite dupa ce un barbat neidentificat le-a atacat cu o drujba, potrivit BBC News. Zona a fost izolata, iar la fata.

Cinci persoane ranite intr-un atac in nordul Elvetiei, anunta politia

Cinci persoane au fost ranite, dintre care doua grav, intr-un atac comis de catre un barbat neidentificat, in localitatea Schaffhausen, in nordul Elvetiei, a anuntat astazi politia, relateaza BBC News.

Accident grav pe DN2. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav produs pe DN2, intre Urziceni si Bucuresti. Trei masini au intrat in coliziune, iar in urma impactului, doua persoane au ramas.

NEWS ALERT. Cinci persoane au fost ranite, intr-un oras din Elvetia. Martor: Atacatorul ar fi folosit o drujba. Politia: Nu este atac terorist |FOTO

Cinci persoane au fost ranite, luni, in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce au fost atacate cu drujba de un barbat neidentificat, scrie BBC News.

Atac cu drujba in Elvetia. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au fost ranite, doua dintre ele grav in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce un barbat inarmat cu o drujba a intrat in multime, a anuntat politia elvetiana.

NEWS ALERT. Cinci persoane au fost ranite, intr-un Elvetia. Martor: Atacatorul ar fi folosit o drujba |FOTO

Cinci persoane au fost ranite, luni, in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce au fost atacate cu drujba de un barbat neidentificat, scrie BBC News.

Atac cu drujba in nordul Elvetiei. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, dintre care doua grav, intr-un atac comis de catre un barbat neidentificat, in localitatea Schaffhausen, in nordul Elvetiei, a anuntat luni politia, relateaza BBC News.

Accident rutier pe DN7. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Lazaret. Potrivit ISU Sibiu, traficul in zona se desfasoara alternativ.

Accident grav in Sibiu! Cinci persoane au fost ranite, iar traficul a fost blocat partial

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc luni dimineata, pe DN7, in zona Lazaret, unde se circula alternativ, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) din.

Trei persoane, intre care si un copil de opt ani, au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in curtea unei case

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite, vineri seara, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul si a intrat in curtea casei unei case din localitatea prahoveana Sotrile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )