Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cinci raniti, intre care un copil de 5 ani, intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Hotnews Hotnews,
 Cinci raniti, intre care un copil de 5 ani, intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui

Cinci persoane, intre care un copil de 5 ani, au fost ranite intr-un accident produs duminica pe Autostrada Soarelui, dupa ce o masina si un autocamion s-au ciocnit. relateaza News. ro. Copilul de 5 ani este grav ranit, iar traficul in zona s-a desfasurat ingreunat, timp de circa o ora, pe sensul catre Capitala. continuă pe Hotnews

20 de persoane, intre care un bebelus de trei luni cu hipotermie, salvate de pompieri. Ele au ramas blocate in telescaun, intr-o statiune din Maramures

20 de persoane, intre care un bebelus de trei luni cu hipotermie si un copil de patru ani, au fost evacuate de pompieri, dupa ce au ramas blocate in telescaun, in statiunea maramureseana Suior, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU).

Duminica neagra pe soselele din Mehedinti: inca un accident cu un mort si cinci raniti

Dupa alte doua accidente tragice, care s-au soldat cu trei morti, un alt accident grav a avut loc duminica seara, pe DN 6, la Simian.

Accident grav pe DN 67D. Trei persoane, intre care si seful Politiei Targu-Jiu, au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, pe DN 67D, in zona localitatii Rasovita, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Unul dintre raniti este seful Politiei municipiului Targu-Jiu, Nicolae Negrea, care se afla intr-o masina condusa de o agenta din cadrul Sectiei de Politie Rurala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )