Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cinci trenuri blocate intre Arad si Simeria, din cauza copacilor care au cazut pe sine si au intrerupt alimentarea cu energie

Hotnews Hotnews,
 Cinci trenuri blocate intre Arad si Simeria, din cauza copacilor care au cazut pe sine si au intrerupt alimentarea cu energie

Cinci trenuri de persoane au fost blocate, joi dupa-amiaza, intre Arad si Simeria, din cauza mai multor copaci cazuti pe sine in urma unei furtuni si pentru ca firele de alimentare cu energie electrica au fost rupte, relateaza News. ro. Oficialii Regionalei CFR Timisoara anunta ca vagoanele au fost puse in miscare dupa doua ore si jumatate pe una dintre cele doua linii ferate paralele. continuă pe Hotnews

Sute de hectare cu grau si rapita, distruse in Arad din cauza unei furtuni

Peste 400 de hectare cu grau si rapita au fost distruse in Arad din cauza unei furtuni foarte puternice. Mai mult decat atat, o suta de vaci din cele 750 din Statiunea de.

Alerta pe Autostrada Soarelui! Circulatia intrerupta din cauza unui incendiu de vegetatie

E alerta pe Autostrada Soarelui! Traficul intre Drajna Noua si Fetesti a fost deviat pe Autostrada Soarelui, luni dupa-amiaza, din cauza unui incendiu de vegetatie. Politistii au decis sa inchida.

Pietele europene, in declin din cauza unor date economice

Bursele europene au incheiat in scadere sesiunea de vineri, din cauza sectoarelor auto si alimentar, care au fost afectate de unele date economice din care rezulta ca expansiunea regiunii a slabit in iunie.

Sute de romani au avut nevoie de ajutorul medicilor din cauza vremii caniculare

Romanii nu au reusit sa faca fata caldurii insuportabile din capitala si au solicitat ajutor medical. Aproximativ 400 de apeluri catre Serviciul de Ambulanta al Capitalei SABIF) au fost.

Vaslui: Bazinele strandului municipal, inchise pentru al treilea an consecutiv din cauza lipsei unui salvamar

Bazinele strandului municipal din Vaslui sunt inchise pentru al treilea an consecutiv dupa ce autoritatile locale nu au reusit sa gaseasca un salvamar autorizat, scrie News. ro. In aceste conditii, strandul este deschis gratuit pentru populatie doar ca baza de agrement, unde cei care fac plaja se pot racori sub dusurile din vecinatatea bazinului mare ingradit cu plasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )