Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cincinnati nu e cu noroc! Simona Halep pierde pentru a treia oara in finala turneului american

Adevărul Adevărul,
Cincinnati nu e cu noroc! Simona Halep pierde pentru a treia oara in finala turneului american

Simona Halep a fost invinsa in trei seturi de olandeza Kiki Bertens, in ultimul act al competitiei de la Cincinnati, ratand sansa de a castigat al 19-lea trofeu din cariera. continuă pe Adevărul

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati. A ratat minge de meci in setul secund

Aflata pentru a doua saptamana la rand in finala unui turneu WTA Premier 5, Simona Halep a ratat sansa de a intra in istorie ca prima jucatoare care ar fi reusit dubla prin castigarea turneului canadian urmat de cel din Cincinnati.

Finala turneului de la Cincinnati, intre Simona Halep si Kiki Bertens, va avea loc, duminica, de la ora 21.00

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, ntrerupta n setul decisiv din cauza ploii, se va relua joi

Partida Simonei Halep 1 WTA) cu Ajla Tomljanovic Australia, locul 58 WTA), din runda a doua a turneului de la Cincinnati, a fost intrerupta in setul decisiv, la scorul de 4-6, 6-3, 4-3 in favoarea liderului mondial, din cauza ploii. Confruntarea se va relua joi, nu inainte de ora 20:00 ora Romaniei).

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Simona Halep, in fata unui nou trofeu ONLINE VIDEO DIGISPORT

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Finala turneului WTA de la Cincinnati, dintre Simona Halep si Kiki Bertensse joaca astazi, de la ora 21. 00 Partida este in direct pe DigiSport 2.

La un pas de istorie! Ce va realiza Simona Halep daca se impune in finala de azi si ce a declarat despre Kiki Bertens

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc azi de la ora 21.

Simona Halep pentru a patra oara consecutiv n semifinale la Cincinnati, dupa 6-4, 6-1 cu Lesia Turenko

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oara in semifinalele turneului de la Cincinnati, vineri noapte, trecand in sferturile de finala de sportiva ucraineana Lesia Turenko, numarul 44 mondial, scor 6-4, 6-1, potrivit news. ro. Simona Halep a castigat primul set in 48 de minute, scor 6-4, revenind de la 1-4. Halep: Am avut noroc cu on-court coaching. Am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren si mi-a spus ce sa fac.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Aryna Sabalenka (dupa ora 23:00) / Meciul pentru calificarea n finala

Pentru un loc in marea finala a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Aryna Sabalenka Belarus, locul 34 WTA). Confruntarea dintre cele doua jucatoare este programata a treia pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 23:00 ora Romaniei).

Simona Halep, DECLARATIA care schimba tot: De ce ea ia totul?

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )