Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pe cine da AFARA Tudose din GUVERN! LISTA NEAGRA

Antena3 Antena3,
Pe cine da AFARA Tudose din GUVERN! LISTA NEAGRA

Bate vant de remaniere in Guvernul Tudose. Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii romanilor in executiv. continuă pe Antena3

Mihai Tudose afirma ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere: Sunt cel putin inca doi ministri pe care am sa ii rog sa plece din guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, la Antena 3, o mica remaniere care va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt cel putin doi ministri pe care o sa ii invite sa plece din Guvern. Intrebat daca problemele de imagine sugerate de recentul sondaj Avangarde ar putea fi provocate si de prezenta unor ministri cu probleme penale in Guvern, Tudose a raspuns: Da.

Ludovic Orban: Daca premierul nu ii va scoate din Guvern pe ministrii cu probleme, initiem motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii iau in calcul initierea unei motiuni de cenzura in cazul in care premierul Mihai Tudose nu ii va demite din Guvern pe ministrii cu probleme.

Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: Sunt starpiturile unui partid de agramati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile premierului Mihai Tudose care a anuntat ca va efectua o mica remaniere in guvern, principalii vizati.

Radu Banciu, despre remanierea din guvern: Sa nu mai numim pe nimeni la Transporturi, oricum nu se intampla nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu criza interna de la varful PSD si remanierea guvernamentala pe care o va anunta Mihai Tudose joi. in acest context,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )