Libnet.ro
UNICEF

21:30

Radu Banciu, despre remanierea din guvern: Sa nu mai numim pe nimeni la Transporturi, oricum nu se intampla nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre remanierea din guvern: Sa nu mai numim pe nimeni la Transporturi, oricum nu se intampla nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu criza interna de la varful PSD si remanierea guvernamentala pe care o va anunta Mihai Tudose joi. in acest context,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: Sunt starpiturile unui partid de agramati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile premierului Mihai Tudose care a anuntat ca va efectua o mica remaniere in guvern, principalii vizati.

Radu Banciu, despre Halep: Este ridicol sa devii numarul 1 intr-un sport in care tu nu ai castigat niciodata nimic (VIDEO)

Reusita Simonei Halep de a ajunge pe primul loc in clasamentului WTA nu i-a impresionat pe realizatorii B1TV, Radu Banciu si Dan Bara. Cei doi au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri.

Radu Tudor, despre situatia din PSD: Nu mai poate continua asa, e un partid complet dezarmonizat

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca situatia din PSD nu mai poate continua in acest fel, partidul fiind complet dezarmonizat. intrebat despre prestatia de luni seara a.

VIDEO Purtatoarea de cuvant al lui Iohannis face declaratii despre remanierea de Guvern

Purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis, Madalina Dobrovolschi, face declaratii de presa la Cotroceni, de la ora 13.

Radu Banciu: Daea ii trage o scatoalca in stilul personal lui Vosganian, dupa porcariile pe care le-a spus, dar si el este un taranoi, care uraste tot ce e cultura

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia lui Petre Daea la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre oul neimpozitat. Varujan Vosganian,.

Radu Banciu: Daea ii trage o scatoalca in stilul personal lui Vosganian, dupa porcariile pe care le-a spus, dar si el este un taranoi, care uraste tot ce e cultura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia lui Petre Daea la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre oul neimpozitat. Varujan Vosganian,.

Mihai Tudose afirma ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere: Sunt cel putin inca doi ministri pe care am sa ii rog sa plece din guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, la Antena 3, o mica remaniere care va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt cel putin doi ministri pe care o sa ii invite sa plece din Guvern. Intrebat daca problemele de imagine sugerate de recentul sondaj Avangarde ar putea fi provocate si de prezenta unor ministri cu probleme penale in Guvern, Tudose a raspuns: Da.

Ludovic Orban: Daca premierul nu ii va scoate din Guvern pe ministrii cu probleme, initiem motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii iau in calcul initierea unei motiuni de cenzura in cazul in care premierul Mihai Tudose nu ii va demite din Guvern pe ministrii cu probleme.

Pe cine da AFARA Tudose din GUVERN! LISTA NEAGRA

Bate vant de remaniere in Guvernul Tudose. Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii romanilor in executiv.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )