Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine e antreprenorul cu afaceri de peste 100 de milioane de euro care intra in Imperiul Leilor de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Cine e antreprenorul cu afaceri de peste 100 de milioane de euro care intra in Imperiul Leilor de la Pro TV

Cristian Onetiu, un antreprenor cu afaceri de peste 100 de milioane de euro, se alatura emisiunii Imperiul Leilor, care va fi difuzata de Pro TV. continuă pe Adevărul

LOTO 649. Report de peste patru milioane de euro la Loto 649

Noi trageri loto sunt programate joi, 5 decembrie, dupa ce la categoria I a jocului Loto 649 se inregistreaza un report in valoare de peste 19,54 milioane lei peste 4 milioane de euro), iar la Noroc.

Licitatie majora la Metrou: Peste 93 de milioane de euro pentru modernizarea Magistralei 2 pentru cresterea frecventei trenurilor si reducerea duratei de deplasare cu metroul

O licitatie de circa 93,4 milioane de euro pentru modernizarea Magistralei 2 de metrou, mai exact pentru inlocuirea caii de rulare si instalatiilor din interstatii, a fost lansata pe SEAP de catre Metrorex. Practic contractul de patru ani va viza modernizarea M2 pe toata lungimea sa si va permite cresterea frecventei de operare, reducerea duratei de deplasare cu metroul, cresterea gradului de confort al pasagerilor, diminuarea cheltuielilor de operare si intretinere pentru Magistrala 2 de metrou si cresterea gradului de siguranta in exploatare.

DUPA IMPRUMUTUL DE 25 MILIOANE EURO ACORDAT JUDETELOR DOLJ SI GORJ BERD finanteaza cu 12,5 milioane euro modernizarea serviciilor de apa si canalizare din Arges

BERD a acordat imprumuturi in valoare totala de 330 milioane de euro operatorilor de apa de la noi si a mobilizat peste doua miliarde euro din finantarea UE pentru infrastructura de apa si canalizare Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va acorda un imprumut de 12,5 milioane de euro operatorului regional de apa si canalizare Apa Canal 2000 SA Pitesti, pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din judetul Arges, a anuntat, vineri, banca.

INTR-O NOUA LINIE DE PRODUCTIE Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Fabrica de panificatie si patiserie din Campia Turzii, controlata de grupul belgian La Lorraine, a investit 12,5 milioane euro intr-o noua linie de productie.

Ministerul Sanatatii, licitatie de pana la 33,7 milioane euro pentru achizitia de defribilatoare

Ministerul Sanatatii a lansat o licitatie de pana la 160,97 milioane lei 33,7 milioane euro), fara .

Fonduri pentru firme 2019: Premiu de 100.000 Euro in domeniul energiei verzi

Startup-urile care activeaza in domeniul energiei prietenoase cu mediul se pot inscrie online pentru a putea fi admise la un acclerator de afaceri care ofera traininguri si un premiu de 100. 000 de euro.

S-a reluat licitatia de peste 35 de milioane de euro pentru delegarea serviciului de transport calatori la Alba Iulia si in opt comune

Licitatia cu valoare estimata de peste 35 de milioane de euro, privind concesionarea serviciului public de trabnsport calaitori din Alba Iulia si opt comune apropiate, a fost reluata. La prima strigare nu s-a prezentat niciun ofertant.

EMOTII MAXIME: Cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in live-uri!

Vocea Romaniei se apropie de final, iar emotiile antrenorilor si ale competitorilor ramasi in cursa ating cote maxime. Iata cine sunt concurentii de la Vocea Romaniei care se vor lupta in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )