Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine e barbatul care si-a impuscat sotia in cap, intr-o agentie de turism din Capitala, apoi s-a sinucis

Adevărul Adevărul,
Cine e barbatul care si-a impuscat sotia in cap, intr-o agentie de turism din Capitala, apoi s-a sinucis

Barbatul care si-a ucis cu sange rece sotia la Bucuresti, in noaptea de marti spre miercuri, a fost gasit mort la doar cateva ore de la crima, intr-o casa din comuna Stefan Voda, din judetul Calarasi. continuă pe Adevărul

Cine e barbatul care si-a impuscat sotia in cap apoi s-a sinucis

Barbatul care si-a ucis cu sange rece sotia la Bucuresti, in noaptea de marti spre miercuri a fost gasit mort, la doar cateva ore de la crima, intr-o casa din comuna Stefan Voda, din judetul Calarasi.

Acasa la ucigasul care si-a impuscat sotia in cap, apoi s-a sinucis: Era un om de nota 10! De unde sa aiba el arma?

Stefan Voda, linistita asezare din inima Baraganului, aflata la 20 de km de Calarasi, a fost cutremurata miercuri dimineata, cand oamenii au aflat ce grozavie s-a petrecut la ultima casa din sat. Florin, baiatul lu Leana Moldoveanca, si-a impuscat sotia in cap, la firma din Bucuresti unde lucrau amandoi, apoi si-a luat si el zilele.

Crima in Bucuresti: Un barbat si-a impuscat sotia in cap si apoi a fugit. Suspectul a fost gasit decedat in timpul noptii

Un barbat de 41 de ani si-a agresat si impuscat in zona capului cap sotia de 31 de ani, apoi a fugit. Totul s-a intamplat ieri intr-o agentie de turism de pe strada Viilor din Sectorul 5 al Capitalei.

Crima in Bucuresti: Un barbat si-a impuscat sotia in cap si apoi a fugit. Suspectul a fost gasit mort, in timpul noptii

Un barbat de 45 de ani si-a agresat si impuscat in zona capului sotia de 31 de ani, apoi a fugit. Totul s-a intamplat marti, 9 mai, intr-o agentie de turism de pe strada Viilor din Sectorul 5 al Capitalei.

VIDEO Barbatul care si-a montat un gard electric in jurul proprietatii, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

Un barbat din localitatea Poiana Vadului, judetul Alba, care anul trecut a fost acuzat de omor dupa ce o femeie a murit electrocutata in gardul montat de el in jurul proprietatii, a fost condamant acum la cinci ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )