Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine a batut-o pe Alina Bica, dupa ce a plecat din tara

Antena3 Antena3,
Cine a batut-o pe Alina Bica, dupa ce a plecat din tara

Avocatul Alina Vicol a vorbit la News Magazine despre agresiunea indreptata impotriva Alinei Bica, dupa ce a plecat din Romania. Spun doar atat, nu a fost talharita, nu i s-a furat nimic, a fost cal. continuă pe Antena3

Alina Bica, achitata in dosarul ANRP. Avocat: A fost batuta, se teme sa revina in tara

Fosta sefaa DIICOT Alina Bica a fost achitata, vineri, de iCCJ in dosarul ANRP. in acelasi dosar, omul de afaceri Dorin Cocos a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile cu executare pentru trafic.

Fosta sefa a DIICOT va fi propusa pentu excluderea din Baroul Dolj. Alina Bica a fost data in urmarire generala dupa ce a fost condamnata la 4 ani de inchisoare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost data in urmarire generala, miercuri, dupa ce a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru favorizarea faptuitorului. Pe site-ul Politiei Romane a fost postata la sectiunea Persoane Urmarite, cu mentiunea ca pe numele ei exista un mandat de executare.

iCCJ: Alina Bica - achitata in dosarul ANRP

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost achitata vineri de iCCJ in dosarul ANRP.

Alina Bica, achitata n prima instanta n dosarul ANRP / Cocos a primit peste 3 ani de nchisoare, fiul sau a fost achitat / Alte trei persoane au primit peste 6 ani de nchisoare / Cei condamnati trebuie sa achite prejudiciul de 218 mil. lei

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost achitata vineri de iCCJ in dosarul ANRP, transmite Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Alina Bica, ACHITATA in dosarul ANRP: Dorin Cocos, condamnat la 3 ani si o luna. Condamnari dure primite de Crinuta Dumitrean, Sergiu Diacomatu si Gheorghe Stelian

Lovitura pentru DNA in dosarul ANRP! Alina Bica a fost achitata de catre inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul ANRP. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. in schimb,.

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele in dosarul Alina Bica-ANRP

Curtea Suprema este asteptata vineri sa pronunte sentintele in dosarul retrocedarilor frauduloase de la ANRP, dosar in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este acuzata de abuz in serviciu si luare de mita, infractiuni pentru care procurorii DNA au cerut o pedeapsa maxima cu executare de 15 ani de inchisoare.

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANRP n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta vineri sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, scrie Agerpres.

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres .

O minora a incercat sa iasa din tara prezentand buletinul verisoarei sale de 20 de ani

O minora de 13 ani a fost prinsa de politistii de frontiera din Arad cand incerca sa iasa din tara. Fata se afla intr-un microbuz si a prezenat buletinul verisoarei sale, in varsta de 20 de ani.

Viorica Dancila, despre masurile luate de Guvern privind inundatiile din tara

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat ce masuri ia Guvernul pentru a face fata indundatiilor anuntate in mai multe localitati din tara. Am convocat in aceasta dimineata comandament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )