Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine va canta la inaugurarea lui Joe Biden

ADPM ADPM,
Cine va canta la inaugurarea lui Joe Biden

Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons si Jon Bon Jovi sunt artistii care vor sustine concerte cu ocazia inaugurarii lui Joe Biden in functia de Presedinte ales al Statelor Unite. continuă pe ADPM

Cine este William Burns, propunerea lui Joe Biden la sefia CIA

Joe Biden, care urmeaza sa preia saptamana viitoare functia de presedinte al Statelor Unite, urmeaza sa-l nominalizeze pe diplomatul William Burns la conducerea Agentiei Centrale de Informatii CIA).

Lady Gaga va canta imnul national la investirea lui Joe Biden

O sustinatoare apriga a lui Joe Biden in timpul campaniei, cantareata Lady Gaga urmeaza sa interpreteze imnul national - Star Spangled Banner - la ceremomnia investirii democratului, la Washington, la 20 ianuarie.

Concert special in SUA. Jennifer Lopez si Lady Gaga vor urca pe scena la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden

Lady Gaga si Jennifer Lopez vor urca pe scena la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, ce va avea loc in data de 20 de ianuarie. Celor doua dive li se vor alatura si alte personalitati, iar.

O adepta QAnon din Congres spune ca va cere punerea sub acuzare a lui Joe Biden din prima zi de mandat a acestuia

Reprezentanta republicana Marjorie Taylor Greene, recent aleasa in Congresul american, spune ca va redacta articolele pentru punerea sub acuzare a lui Joe Biden chiar in prima zi in care viitorul presedinte american isi va prelua functia, relateaza The Independent.

Reactia lui Joe Biden la punerea sub acuzare a lui Trump: A fost un vot bipartizan

Presedintele ales Joe Biden a reactionat abia dupa cateva ore de la votul din Camera Reprezentantilor prin care presedintele in exercitiu, Donald Trump, a fost pus sub acuzare pentru incitare la insurectie dupa violentele de la Capitoliu, rezumand mizele procedurii, dar subliniind ca Senatul nu trebuie sa lase deoparte alte probleme urgente.

Joe Biden ar urma sa il numeasca pe Gary Gensler la conducerea autoritatii de reglementare a pietei bursiere

Presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden ar urma sa il numeasca la conducerea Comisiei pentru bursa si valori mobiliare SEC) pe Gary Gensler, fost oficial in domeniul financiar in timpul administratiei Obama, au declarat doua surse apropiate situatiei.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat in direct

Presedinte ales al SUA, Joe Biden, a fost vaccinat luni, in direct la televiziune, cu a doua doza de.

Amnesty International ii cere lui Joe Biden sa inchida centrul de detentie de la Guantanamo

Organizatia care militeaza pentru respectarea drepturilor omului, Amnesty International, a facut apel la presedintele ales al SUA Joe Biden sa inchida centrul de detentie din Golful Guantanamo, din Cuba, dupa ce isi va incepe mandatul, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Joe Biden, inoculat cu a doua doza de vaccin impotriva COVID-19

Joe Biden a fost inoculat astazi in direct la televiziune, cu a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, intr-un spital din Delaware, relateaza presa internationala.

Joe Biden va lansa un apel la unitate, alaturi de trei fosti presedinti ai SUA, imediat dupa depunerea juramantului

Joe Biden si fostii presedinti ai SUA, Barack Obama, Bill Clinton si George W. Bush, vor lansa un apel la unitate pe 20 ianuarie, la scurt timp dupa ce Biden va depune juramantul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )