Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat in direct

România Liberă România Liberă,
Presedintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat in direct

Presedinte ales al SUA, Joe Biden, a fost vaccinat luni, in direct la televiziune, cu a doua doza de. continuă pe România Liberă

JOE BIDEN: Distribuirea vaccinurilor contra Covid de catre administratia Trump a fost o mascarada

Distribuirea vaccinurilor contra Covid-19 de administratia Trump a fost o mascarada, a acuzat vineri presedintele ales al SUA Joe Biden, care va fi investit peste 12 zile, scrie AFP si News. ro.

Amnesty International ii cere lui Joe Biden sa inchida centrul de detentie de la Guantanamo

Organizatia care militeaza pentru respectarea drepturilor omului, Amnesty International, a facut apel la presedintele ales al SUA Joe Biden sa inchida centrul de detentie din Golful Guantanamo, din Cuba, dupa ce isi va incepe mandatul, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

Joe Biden nominalizeaza la sefia CIA un fost ambasador in Rusia si Iordania. William Burns, diplomat de cariera, are nevoie de confirmarea Senatului SUA

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, il va nominaliza pe fostul diplomat de cariera William Burns pentru a conduce Agentia Centrala de Informatii CIA), a anuntat echipa sa de tranzitie, luni, pe masura ce.

SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

ALEGERI SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

Biden va primi a doua doza de vaccin antiCovid

Presedintele ales american Joe Biden va primi luni a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, la trei saptamani dupa prima injectie a carei administrare a fost transmisa in direct la televiziune pentru a incuraja populatia sa faca acelasi lucru, a anuntat echipa sa de tranzitie, citata de France Presse.

Biden a anuntat un nou director la CIA

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a anuntat luni ca l-a nominalizat pe diplomatul de cariera William Burns pentru functia de director al CIA, relateaza Digi24.

CNN: Mike Pence fi prezent la investirea lui Joe Biden

Vicepresedintele SUA in exercitiu, Mike Pence, va participa la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, informeaza CNN.

Ursula von der Leyen, despre violentele din SUA:ingrozitoare si revoltatoare. Mesajul pentru Joe Biden VIDEO

Presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen a tinut joi o declaratie de presa in care a vorbit despre violentele de la Congresul din SUA, dar si despre confirnarea lui Joe Biden ca presedinte al SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2302 seconds )