Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine castiga alegerile prezidentiale. Bogdan Chirieac: PSD are sanse daca prezenta la vot creste peste aceasta valoare

Antena3 Antena3,
Cine castiga alegerile prezidentiale. Bogdan Chirieac: PSD are sanse daca prezenta la vot creste peste aceasta valoare

Bogdan Chirieac, analist politic, a declarat, la un post de televiziune, ca PSD-ul poate castiga alegerile prezidentiale doar daca Viorica Dancila ar reusi sa mobilizeze si sa aduca la urne cei 53% dintre. continuă pe Antena3

Bogdan Chirieac, despre motiunea simpla impotriva ministrului de Finante: Va fi un prim test pentru guvernul Orban. Ar putea sa aiba o surpriza neplacuta

Bogdan Chirieac a anuntat ca motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, anuntata de PSD, va fi primul test adevarat pentru Guvernul Orban. Declaratiile domnului Citu nu au ajutat.

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

La sfarsitul acestei saptamani are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care romanii au de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. in ultimele zile, cei doi au tinut separat dezbateri si dialoguri deschise cu presa, fara o confruntare fata in fata, dar in buna masura dezbaterea publica s-a axat pe influenta pe care o va avea prezenta la vot asupra rezultatelor. Sondaj HotNews. ro: Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?.

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019.

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Peste 380.000 de romani au votat in diaspora pana dupa ora 23.00

Votul in strainatate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale continua sambata, iar pana la 23:00 ora Romaniei) peste 362. 000 de cetateni romani isi.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Aproape 350.000 de romani au votat in diaspora pana la ora 21.00

Aproape 350. 000 de romani au votat pana la ora 21. 00 ora Romaniei, n. red. ), aici fiind inclusi si cei 17. 500 care au votat prin corespondenta. Asta inseamna un plus de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )