Libnet.ro
UNICEF

23:15

SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

La sfarsitul acestei saptamani are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care romanii au de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. in ultimele zile, cei doi au tinut separat dezbateri si dialoguri deschise cu presa, fara o confruntare fata in fata, dar in buna masura dezbaterea publica s-a axat pe influenta pe care o va avea prezenta la vot asupra rezultatelor. Sondaj HotNews. ro: Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?. continuă pe Hotnews

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

Pe cine va pune stampila Tudor Chirila la alegerile prezidentiale. Alegere surprinzatoare

Tudor Chirila a dezvaluit cu cine va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cum era de asteptat, juratul de la Vocea Romaniei a anuntat ca va pune stampila pe Klaus Iohannis. intr-o interventie live pe contul personal de Facebook, artistul a mentionat motivele pentru care il va vota pe candidatul PNL. Tudor Chirila: Eu .

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Prezenta la vot in Diaspora alegeri prezidentiale, turul 2, LIVE: Aproape 100.000 de romani au votat pana la ora 20.00, ora Romaniei

Romanii din diaspora pot vota incepand de vineri, de la ora locala 12. 00, pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in primul tur, s-a inregistrat o prezenta record la urne a romanilor din strainatate. UPDATE ora 20:00: Peste 97. 500 de romani au votat in diaspora pana la aceasta ora. Peste 80. 000 au votat la sectiile .

Prezenta la vot in Diaspora alegeri prezidentiale, turul 2, LIVE: 203 romani au votat pana la ora 10.00, ora Romaniei

Romanii din diaspora pot vota incepand de vineri, de la ora locala 12. 00, pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in primul tur, s-a inregistrat o prezenta record la urne a romanilor din strainatate. UPDATE ora: 10. 00 Pana la orele 10:00, aproximativ 370 de romani aflati in stranatate au votat pe listele suplimentare. in act .

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp .

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

Fosta consiliera a lui Trump Fiona Hill afirma ca teoria privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 este o poveste de fictiune

Fosta consiliera a presedintelui Donald Trump Fiona Hill a cerut joi parlamentarilor din Camera Reprezentantilor sa nu promoveze falsuri motivate politic care sa puna sub semnul intrebarii interferenta Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateaza Reuters.

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )