Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

Adevărul Adevărul,
Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

522;n plina pandemie, Republica Moldova se pregateste de alegeri prezidentiale, la data de 1 noiembrie. Este al doilea scrutin electoral in care Presedintele va fi ales prin vot direct. continuă pe Adevărul

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

522;n plina pandemie, Republica Moldova se pregateste de alegeri prezidentiale, la data de 1 noiembrie. Este al doilea scrutin electoral in care Presedintele va fi ales prin vot direct. Dupa toate probabilitatile, in turul doi al acestui scrutin se vor confrunta, ca si in urma cu 4 ani, Igor Dodon si Maia Sandu. Cum se vor distribui in turul doi voturile care vor fi obtinute in primul tur? Au fost efectuate pana acum 6 sondaje in perioada iunie august.

Sondaj: Igor Dodon, prima sansa in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Ar urma sa se confrunte cu Maia Sandu in turul doi

Actualul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, are prima sansa in alegerile prezidentiale ce urmeaza sa se desfasoare dincolo de Prut. Potrivit unui sondaj de opinie acesta ar urma sa o infrunte in tu.

Partidul cancelarului Merkel o sustine pe Maia Sandu la alegerile prezidentiale din Republica Moldova: intruchipeaza cinstea, anduranta si puterea de a se impune

Partidul cancelarului german Angela Merkel sustine candidatura Maiei Sandu, lidera partidului de opozitie PAS din Republica Moldova, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 1 noiembrie la Chisinau.

Un controversat om de afaceri din Republica Moldova, decorat de Dodon, a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Un controversat om de afaceri din Republica Moldova, Mihail Aizin, considerat unul dintre liderii unei organizatii criminale din timpul guvernarii comuniste, a murit in spital, dupa ce fusese confirmat cu COVID-19, potrivit tv8. md. El fusese decorat recent de catre presedintele Igor Dodon cu ordinul Gloria Muncii.

Fara surprize in alegerile prezidentiale din Tadjikistan. Emomali Rahmon, votat de 91% din alegatori

Presedintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, a mai obtinut un mandat de sef de stat in urma alegerilor prezidentiale din 12 octombrie. Acesta a fost votat de 90,92% 3,8 milioane de cetateni) din alegatorii prezenti la urnele de vot.

Alegerile prezidentiale din SUA. in ce conditii poate interveni armata pentru securitatea procesului electoral?

Scrutinurile prezidentiale din SUA nu ridica de regula problema unor tulburari civile serioase, dar in acest an lucrurile stau diferit si exista ingrijorari ca acestea ar putea avea loc in ziua votului, in timpul numararii voturilor sau dupa vot, mai ales in cazul unui scor strans sau ca reactie la victoria unuia dintre candidati. in ce conditii se poate ajunge insa la o interventie a armatei?.

Peste zece milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste zece milioane de americani au votat la alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, prin corespondenta sau anticipat, relateaza AFP.

Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea.

Dodon: Sunt convins ca Rusia nu doreste sa destabilizeze situatia din R. Moldova

Igor Dodon considera ca sunt sanse putine ca dupa alegerile prezidentiale din 1 noiembrie sa aiba loc proteste masive ce ar destabiliza situatia din R. Moldova. Presedintele spune ca destabilizarea situatiei din tara poate fi provocata doar prin intermediul marilor actori geopolitice.

CORONAVIRUS |Republica Moldova este sub cod rosu de urgenta medicala

Autoritatile sanitare dinRepublica Moldovaau decretatcod rosude urgenta medicala din cauza numarului tot mai mare de noi cazuri de coronavirus. Doar trei raioane - Hancesti, Leova si Soroca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )