Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul cancelarului Merkel o sustine pe Maia Sandu la alegerile prezidentiale din Republica Moldova: intruchipeaza cinstea, anduranta si puterea de a se impune

Hotnews Hotnews,
 Partidul cancelarului Merkel o sustine pe Maia Sandu la alegerile prezidentiale din Republica Moldova: intruchipeaza cinstea, anduranta si puterea de a se impune

Partidul cancelarului german Angela Merkel sustine candidatura Maiei Sandu, lidera partidului de opozitie PAS din Republica Moldova, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 1 noiembrie la Chisinau. continuă pe Hotnews

Sondaj: Igor Dodon, prima sansa in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Ar urma sa se confrunte cu Maia Sandu in turul doi

Actualul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, are prima sansa in alegerile prezidentiale ce urmeaza sa se desfasoare dincolo de Prut. Potrivit unui sondaj de opinie acesta ar urma sa o infrunte in tu.

Andrei Nastase o acuza pe Maia Sandu ca i-ar fi daruit puterea lui Igor Dodon

Candidatul Platformei DA pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Andrei Nastase, o acuza pe lidera PAS, Maia Sandu, ca i-ar fi daruit puterea lui Igor Dodon, in 2019, atunci cand Maia Sandu, care la acea vreme era in fruntea Guvernului, a decis sa-si asume raspunderea pentru un proiect de lege de modificare a Legii procuraturii, ce a dus ulterior la demiterea Cabinetului de ministri.

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

522;n plina pandemie, Republica Moldova se pregateste de alegeri prezidentiale, la data de 1 noiembrie. Este al doilea scrutin electoral in care Presedintele va fi ales prin vot direct. Dupa toate probabilitatile, in turul doi al acestui scrutin se vor confrunta, ca si in urma cu 4 ani, Igor Dodon si Maia Sandu. Cum se vor distribui in turul doi voturile care vor fi obtinute in primul tur? Au fost efectuate pana acum 6 sondaje in perioada iunie august.

Peste zece milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste zece milioane de americani au votat la alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, prin corespondenta sau anticipat, relateaza AFP.

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

522;n plina pandemie, Republica Moldova se pregateste de alegeri prezidentiale, la data de 1 noiembrie. Este al doilea scrutin electoral in care Presedintele va fi ales prin vot direct.

Fara surprize in alegerile prezidentiale din Tadjikistan. Emomali Rahmon, votat de 91% din alegatori

Presedintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, a mai obtinut un mandat de sef de stat in urma alegerilor prezidentiale din 12 octombrie. Acesta a fost votat de 90,92% 3,8 milioane de cetateni) din alegatorii prezenti la urnele de vot.

Alegerile prezidentiale din SUA. in ce conditii poate interveni armata pentru securitatea procesului electoral?

Scrutinurile prezidentiale din SUA nu ridica de regula problema unor tulburari civile serioase, dar in acest an lucrurile stau diferit si exista ingrijorari ca acestea ar putea avea loc in ziua votului, in timpul numararii voturilor sau dupa vot, mai ales in cazul unui scor strans sau ca reactie la victoria unuia dintre candidati. in ce conditii se poate ajunge insa la o interventie a armatei?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )