Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine va fi cel mai bun cantaret dintre jurnalisti

Adevărul Adevărul,
Cine va fi cel mai bun cantaret dintre jurnalisti

Pe 10 octombrie, la Dynacord Cafe, are loc Karaoke Press Factor, un eveniment dedicat jurnalistilor care cred ca pot canta la fel de bine pe cat scriu. Cel mai talentat ziarist in materie de muzica va pleca acasa cu marele premiu, in valoare de o mie de euro. continuă pe Adevărul

HTC publica un ultim teaser inainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al sau

HTC sustine un eveniment maine, in New York, iar HTC Eye pare sa fie cel mai important gadget. Acestea sunt ultimele informatii despre cel mai nou smartphone taiwanez. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Despre HTC Eye stim deja ca va avea pe fata o camera foto de 13 megapixeli insotita de un blit LED, iar pe spate va fi inlocuita camera UltraPixel din One si One M8) cu una de [].

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

VIDEO Toto si surorile lui, de Alexander Nanau, premiul pentru cel mai bun documentar la Zurich

Filmul Toto si surorile lui, regizat de cineastul de origine romana Alexander Nanau, a castigat sambata seara trofeul Golden Eye decernat in sectiunea dedicata celor mai bune documentare internationale, la cea de-a 10-a editie a Festivalului de Film de la Zurich.

Cel mai senzational artefact al celtilor din intreaga lume este coiful de la Ciumesti

Cel mai important artefact arheologic descoperit in judetul Satu Mare de-a lungul timpului este coiful celtic de la Ciumesti, acesta fiind si una dintre cele mai spectaculoase descoperiri din lumea celtilor.

Q.E.D., cel mai apreciat film romanesc al anului, din 10 octombrie in cinematografe din 27 de orase

Cel mai apreciat film romanesc al anului, Q. , scris si regizat de Andrei Gruzsniczki si selectionat in circa 20 de festivaluri internationale, se lanseaza vineri, 10 octombrie, in cinematografe din.

Cel mai scump iPhone 6 e un prototip ajuns din greseala la utilizator

Un iPhone 6 e scump si asta se vede cel mai bine in magazinele online. Totusi, un iPhone 6 rar a ajuns la un pret incredibil pe eBay.

Catalin Botezatu, vacanta inedita pe cel mai mare vas de croaziera din lume!

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume. Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca ce a avut loc saptamana trecuta. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in crestere usoara.

Cel mai mare producator de carne de pasare va fi si mai mare: Transavia se extinde cu doua unitati de productie

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, ar putea incheia in octombrie achizitia a doua unitati de productie, in urma careia productia si afacerile companiei vor creste cu 70-80% in urmatorii 3 ani. Estimarile pentru 2014 ale producatorului arata plus 12% la afaceri si plus 50% la profit.

Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Comisia de disciplina a federatiei Romane de Fotbal ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc din ultimii ani. Este vorba despre fotbalistului Wellington, atacantul Concordiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )