Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in crestere usoara. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa a inchis vineri in crestere usoara, pe cel mai redus rulaj din ultimele 2 luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in.

Victor Ponta: Bugetul pe 2015, foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier/ E norocos cel care o sa vina dupa mine, ii lasam cel mai mic deficit din istoria Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Sibiu, ca bugetul pentru 2015 este foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier si viitorul Guvern, la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie, relateaza Agerpres. El a mai spus ca viitorul prim-ministru va fi foarte norocos, pentru ca mosteneste cel mai mic deficit din istoria Romaniei.

Max Vertappen, cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1

La cei 17 ani ai sai, pilotul olandez Max Verstappen a devenit, vineri, cel mai tanar pilot care s-a aflat vreodata la volanul unui monopost de Formula 1.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Schimbari uriase la cel mai cunoscut monument din Franta. Ce vor vedea turistii

Turnul Eiffel inaugureaza luni primul etaj, care, dupa reamenajare, are o spectaculoasa podea din sticla, pavilioane noi si mai ecologice si un traseu muzeografic modernizat, accesibil persoanelor cu .

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Somajul din SUA a scazut in septembrie la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut in septembrie la 5,9%, cel mai redus nivel din ultimii sase ani, de la 6,1% in luna precedenta, reflectand faptul ca economia americana a intrat in toamna cu activitati in crestere, transmite MarketWatch.

Vanzarile din retailul romanesc, cel mai mare declin din UE in august

Romania a avut cel mai mare declin din UE in ceea ce priveste vanzarile de retail din luna august, alaturi de Slovacia, scaderea fiind de 0,6% fata de luna iulie, conform datelor Eurostat .

Caru' cu vedete: Divele vor 100 de milioane $ de la Google pe pozele porno; Lili Sandu si Horia Tecau, cel mai nou cuplu din showbiz?; Belgianul Witsel si iubita sa romanca vor avea un copil!

Cearta pe averea Juliei Roberts. Actrita Julia Roberts trece prin momente grele. Dupa scandalul provocat de sinuciderea surorii sale, aceasta are mari probleme si in casnicie. Revista americana Star anunta ca ea si sotul ei, cameramanul. A prestat in poala fara nicio jena pentru 150 de milioane! Ce a facut Ana Maria Mocanu timp de doua ore cu un afacerist! 16 salarii minime pe economie, atat a castigat Ana Maria Mocanu in numai doua doua ore.

VIDEO. FRANTA: Vanzarile Dacia, in crestere cu 21%. Cel mai rapid ritm din piata

Cota de piata a Dacia in Franta a avansat la 5,92% in perioada ianuarie-septembrie din acest an, de la 4,98% in primele noua luni ale anului trecut. inmatricularile de autoturisme noi Dacia din luna septembrie a acestui an au inregistrat, de asemenea, un avans important, de 34,1%, in comparatie cu aceeasi luna din 2013, la 6. 775 de unitati, cu o cota de piata in urcare, de la 3,55% la 4,48%. Franta este cea mai mare piata a Dacia, cu aproape 94. 000 de masini vandute anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )