Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine nu a cotizat cel putin 10 ani la stat va fi scos din categoria pensionarilor

România Liberă România Liberă,
Cine nu a cotizat cel putin 10 ani la stat va fi scos din categoria pensionarilor

Guvernul mai pregateste o revolutie. Cine nu a cotizat cel putin 10 ani la stat va fi scos din categ. continuă pe România Liberă

Cine sunt pensionarii care vor fi transformati in asistati social

Dupa revolutia salariilor, urmeaza revolutia pensiilor. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat ca cine nu a cotizat cel putin 10 ani la stat poate sa-si ia adio de la pensie. Specialistii spun ca, pe hartie, masurile vor avea efect doar in plan propagandistic, pentru ca deficitul fondului de pensii nu va scadea.

Ministrul Muncii, anunt important pentru cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie vor avea o legislatie proprie, precizand ca la ora actuala se lucreaza in acest.

Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un ACCIDENT de autocar in Indonezia (FOTO)

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica autoritatile,.

Accident CATASTROFAL! Un autobuz S-A RASTURNAT! Cel putin 19 MORTI si zeci de raniti

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia. Cauza.

Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, transmite AFP.

VIDEO Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, alte zeci au fost ranite

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata pe o sosea din Hong Kong, unde un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, potrivit AFP.

Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au cotizat 10 ani. Ei vor avea un fel de statut de asistat social

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima, acestia urmand sa aiba statut de asistat social, reglementat printr-o legislatie proprie, scrie Hotnews.

Cel putin opt morti, dupa explozia unei butelii pe o strada aglomerata

Cel putin opt persoane au murit, dupa ce o butelie folosita de un vanzator stradal a explodat. Incidentul a avut loc in Bolivia, in timpu carnavalului Oruro. Alte cel putin 40 de persoane au fost.

Cel putin 21 de morti si peste 70 de raniti la un carnaval din Bolivia (VIDEO)

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte 72 au fost ranite in cursul carnavalului din orasul bolivian Oruro, un festival folcloric ce a fost inclus de UNESCO in patrimoniul cultural imaterial al umanitatii,.

Fiecare contract nou pentru inchirierea de spatii de birouri a generat cel putin 130 de locuri de munca

Fiecare contract nou pentru inchirierea de spatii de birouri incheiat anul trecut in Bucuresti a generat cel putin 130 de locuri de munca noi, potrivit celui mai recent raport pe piata realizat de JLL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )