Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Muncii, anunt important pentru cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anunt important pentru cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani la pensie vor avea o legislatie proprie, precizand ca la ora actuala se lucreaza in acest. continuă pe Antena3

Pensie URIASA pentru cei care au LUCRAT cel putin un AN in strainatate

Veste buna pentru cei care au lucrat cu acte in regula cel putin un an in strainatate, pot sa solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrata. Acest lucru este valabil numai daca indeplinesc.

PENSIE 2018. Decizie esentiala pentru cei care ies la PENSIE 2018

PENSIE 2018 Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca solicita Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ultima OUG adoptata joi de Guvern,.

Lia Olguta Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima. Ei vor avea statut de asistat social, cu o legislatie proprie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima, acestia urmand sa aiba statut de asistati social, reglementat printr-o legislatie proprie.

Olguta Vasilescu: Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani. Ce se va intampla cu acesti oameni

Ministrul Muncii a declarat ca noua Lege a pensiilor ii va exclude din randul pensionarilor pe cei care nu au un stagiu minim de cotizare de zece ani, adica romanii cu pensia minima. Lia Olguta Vasilescu a.

Ministrul Muncii, fata in fata cu romanii. Ce explicatii le-a dat

Dupa ce a urmarit cu atentie, in platoul Antenei 3,ce mesaje i-au transmis mai multi romani nemultumiti de pensia cu care sunt nevoiti sa traiasca, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu le-a explicat.

Ministrul Muncii face anuntul: ce categorie de pensionari nu va beneficia de o marire a pensiei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, joaca tare. Aceasta a pus gand rau unei categorii de pension.

Admitere la Academia de Politie: Cei care au obtinut in timpul liceului premii la olimpiadele scolare nu mai trebuie sa sustina probele scrise

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza in 2018 a fost publicat pe site-ul institutiei, urmand ca aceasta sa se desfasoare in doua etape, in perioada 31 iulie - 24 august. O noutate este faptul ca cei care au obtinut in timpul liceului premii sau mentiuni la olimpiade scolare nationale sau internationale recunoscute de Ministerul Educatiei nu mai trebuie sa sustina probele scrise, noteaza news. ro.

Horoscopul saptamanii 9-15 februarie 2018. Ce au pregatit astrele pentru perioada care urmeaza

Iata ce prezic astrele pentru saptamana care urmeaza: Berbec Simtiti ca evenimentele din ultima vreme au o mare greutate si cantaresc foarte mult in mintea dumneavoastra. Cautati sfatul unei.

Carmen Harra, anunt important. Am fugit din spital

Carmen Harravrea sa nu-si piarda tineretea si a luat una dintre cele mai importante decizii din viata sa. Aceasta spune ca vrea sa-si facaoperatii esteticepentru a elimina aspectele care.

Un deputat PNL a initiat o petitie online pentru a modifica legea astfel incat cei care refuza sa lucreze sa ramana fara ajutorul social

Deputatul PNL Florin Roman a lansat o petitie online prin care doreste sa stranga semnaturi pentru a modifica alineatul 7) al articolului 15 din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, in sensul ca persoanele apte de munca sa isi piarda ajutorul social daca refuza sa lucreze. El sustine ca au fost situatii in care mass-media a prezentat cazuri in care beneficiarii de venit minim garantat se plimba cu masini de lux sau stau in conace, noteaza news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )