Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Virgil Magureanu confirma implicarea SRI

Playtech Playtech,
Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Virgil Magureanu confirma implicarea SRI

Mult-asteptatele alegeri prezidentiale din Romania nu mai au mult si incep, darcine decide rezultatul final? Virgil Magureanu a confirmat, intr-un interviu, implicarea SRI. Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Se spune ca serviciile secrete pot influenta alegerile in marja de eroare a sondajelor de opinie. intr-un interviu pentru Radio Romania Libera, Virgil Magureanu, . continuă pe Playtech

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

Piata auto din Romania, crestere relativ solida dupa 8 luni

Piata auto din Romania a consemnat o crestere relativ solida dupa primele opt luni din acest an, de .

Locuintele in proprietate, detinute de 96% dintre familiile din Romania

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar pond.

INS: Circa 96 % dintre familiile din Romania au locuintele in proprietate

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar pond.

Business report: 2020 un tsunami macroeconomic: impactul real al majorarii pensiilor; Grupul ceh CEZ a decis sa-si vanda toate cele sapte companii din Romania

Impasul Ciech Soda-CET Govora se agraveaza: fostei conduceri a companiei de stat i se imputa in instanta contracte paguboase istorice de peste 460 milioane lei. Surpriza, turisti in aer: A treia mare platforma de rezervari de hoteluri la nivel mondial, concurenta si in Romania cu Booking, se opreste, rezervarile pot fi anulate.

Actorii din Las Fierbinti beau la filmari? Dezvaluiri din culisele celui mai popular serial din Romania. Ziua de filmare se face 4 zile

Serialul de comedie Las Fierbinti reproduce viata la tara, Romania pitoreasca, munca si comedia neaosa. Cu personaje care se relaxeaza la bar dupa ce muncesc pe camp sau prin gospodarii, fanii serialul se intreaba deseori daca se bea sau nu la filmarile din Fierbinti. Cu lamuriri, legatura la Firicel. Actorii din Las Fierbinti beau la .

Emisiunea iUmor, acuzatii grave din partea unei artiste din Romania. Multa vulgaritate, mult desfrau! A sesizat CNA

O cunoscuta artista din Romania a scris un mesaj pe retelele de socializare in care acuza emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multa vulgaritate si desrau intr-un show care este vizionat si de copii. Mesajul acesteia incepe astfel: Draga CNA-ule, mi-e dor de tine! Ce artista condamna faptele juratilor .

Politician din Romania, implicat intr-un grav accident. Doua masini au luat foc

Un consilier local din municipiul Buzau este grav ranit dupa ce masina pe care o conducea a fost implicata intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc dupa ce un tanar sofer a pierdut controlul volanului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )