Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

B1 B1,
Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul. continuă pe B1

Cine era Emi Pian, interlopul omorat aseara. Cum a devenit foarte cunoscut

In noaptea de 3 spre 4 august, liderul clanului Duduianu a fost ucis in urma unei incaierari cu membrul unui alt clan, dupa o partida de barbut esuata. Emi Pian avea 39 de ani si era recunoscut ca fiind unul din cei mai violenti si influenti interlopi din Bucuresti. Cine era Emi Pian, interlopul omorat .

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine in ceea ce il priveste pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecuta in Bucuresti. Politia nu a facut niciun anunt despre acesta, drept urmare nu se stie daca a fost prins, la aproape 12 ore de la atac.

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legatura cu Florin Salam si Jador

Lumea interlopa este in stare de soc, dupa ce unul dintre cei mai temuti lideri ai sai a fost ucis in aceasta dimineata. Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost executat pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti de un cunoscut al sau.

Emi Pian juca sume colosale la barbut! Cum recupera datoriile cunoscutul interlop este infiorator

Emi Pian, liderul gruparii Duduianu din Capitala, ucis azi-noapte de un rival, juca sume uriase la barbut. Chiar acest joc de noroc i-a adus sfarsitul.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat dimineata de moartea fiului. I-a stat inima!

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi facut infarct, scrie cancan. ro.

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: Intra lumea peste noi in casa, ne bate si ...

Temutul Emi Pian a fost executat in stil mafiot pe o strada din Sectorul 6. Faptasul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuti lideri interlopi din Capitala si avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru santaj, camata, proxenetism si trafic de droguri.

De ce a fost omorat, de fapt, Emi Pian. Razboiul interlopilor din Romania

Asa cum va relatam in aceasta dimineata intr-un alt material, azi-noapte, in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o incaierare intre doua clanuri de interlopi periculosi, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, in varsta de 39 de ani. Emi Pian era seful unuia dintre cele mai periculoase si influente clanuri .

Ce gaj cerea Emi Pian pentru imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea inapoi

Florian Mototolea, liderul clanului Duduienilor, zis Emi Pian era cunoscut drept camatarul cu 6 clase. Acesta controla sectorul 6, alaturi de tatal sau si facea bani frumosi din imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea banii inapoi. Ce gaj cerea camatarul pentru imprumuturi Interlopul facea din camatarie o adevarata avere. Acesta nu avea carte si nici .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )