Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Antena3 Antena3,
Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine in ceea ce il priveste pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecuta in Bucuresti. Politia nu a facut niciun anunt despre acesta, drept urmare nu se stie daca a fost prins, la aproape 12 ore de la atac. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Unde se afla acum criminalul lui Emi Pian. Toti il credeau la politie, dar adevarul este cu totul altul. De ce s-a tinut secret

Despre interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, s-a spus ca ar fi la politie, acolo unde da declaratii. in realitate, acesta este internat la un Spitalul din Capitala, iar starea sa este una precara. Impact. ro va prezinta informatii in exclusivitate. S-a aflat unde este Ciprian Napy! S-a auzit ca este .

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

EXCLUSIV Moartea lui Emi Pian. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Ca sa-l gasesti pe faptas, trebuie sa fii un super campion al interogatoriilor

Interlopul Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a fost omorat in noaptea de luni spre marti de un membru al Clanului Spoitorilor. Potrivit primelor informatiii, ar fi vorba despre Napi, fiul unui interlopdin.

Dubla tragedie in Clanul Duduienilor. Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a facut infarct cand a aflat de moarte fiului sau

Interlopul Nicolae Duduianu, supranumit Pian, a suferitun atac de cord,luni dimineata, cand a aflat ca fiul sau, Emi Pian a murit in cursulnoptii, in urma unei batai sangeroase, potrivit.

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din Romania, ucis aseara. Cu ce infractiuni se ocupa clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. Desi avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )