Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine era Herman Cain, politicianul american care a murit din cauza COVID-19

B1 B1,
Cine era Herman Cain, politicianul american care a murit din cauza COVID-19

Herman Cain, unul dintre liderii politici marcanti din SUA a murit la varsta de 74 de ani dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Herman Cain, unul dintre fostii candidati la Casa Alba si un cunoscut. continuă pe B1

Cine era, de fapt, cumnatul lui Nicolae Ceausescu. Dezvaluiri incendiare

Raportul CIA declasificat dupa 30 de ani scoate la lumina identitatea cumnatului dictatorului Nicolae Ceausescu. Cine a fost si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a casatorit sora Marelui Carmaci, aflati in paragrafele urmatoare. El a fost cumnatul lui Nicolae Ceausescu Raportul despre care am amintit anterior mentioneaza, intr-o nota, cum ca gruparea fesenista .

Cine era, de fapt, Elena Popa, fosta iubita a Roxanei Vancea. De ce s-ar fi sinucis

Ieri, pe 27 iulie, aflam vestea decesului tinerei Elena Popa, o frumoasa antrenoare de fitness si fosta iubita a celebrei Roxana Vancea. Vestea a luat pe toata lumea prins surprindere, in conditiile in care, spun apropiatii, traia deja o frumoasa poveste de dragoste. Cine era, de fapt, Elena Popa, fosta iubita a Roxanei Vancea Elena .

Cine este cel mai bogat roman care a incasat sume colosale de la stat

Umbrarescu este pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat lucrari de 500 de milioane de lei, cat urmatorii noua la un loc. Romanul care a incasat sume colosale de la stat Conform datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare .

SUA: Un candidat la alegerile prezidentiale din 2012 a murit din cauza COVID-19 Acesta participase la mitingul din Tulsa

Herman Cain, un fost candidat la alegerile prezidentiale din 2012 din partea Partidului Republican, a decedat dupa ce a contractat coronavirusul, acesta participand la mitingul electoral din Tulsa al presedintelui Donald Trump, anunta Reuters.

Doliu in muzica. Rapperul american a murit

Un cunoscut rapper american a murit la varsta de 47 de ani din motive necunoscute. Anuntul a fost facut pe Instagram de trupa The Toots, din care a facut parte cantaretul. Mai multe detalii, in continuare. Doliu in lumea muzicii din SUA Raperul Malik B, pe nume sau real Malik Abdul Baset, fost component al .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )