Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

B1 B1,
PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

Ilie Nastase a a fost implicat vineri dimineata intr-un scandal urias cu Politia Rutiera din Capitala dupa ce a fost prins intr-o vizibila stare de ebrietate la volan si a refuzat sa se. continuă pe B1

PRIMA REACTIE a lui Brigitte dupa ce Ilie Nastase a fost incatusat: Om in club, la 72 de ani. Penibil! Daca a fost cu doua domnisoare... (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti, pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Primele imagini din momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat (VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul incatusarii lui Ilie Nastase. in filmuletul fara sunet se poate observa cum politistii incearca sa il scoata din masina, acesta opune rezistenta, iar dupa ce.

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa moartea surorii sale: Va rog pe voi toti sa....

Ilie Nastase a anuntat pe o retea de socializare decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani, cerand tuturor sa inteleaga nevoia de intimitate a familiei sale. Viata este o.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa incidentul cu politistii: Erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost incatusat si i s-a facut dosar penal, dupa un incident care a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 5. 00, la iesirea din Parcul Herastrau. Acesta a fost oprit de.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

Ilie Nastase, dupa ce a fost prins baut la volan: M-au trntit la pamnt. Ma voi duce la CEDO, pentru ca doamna ministru si secretarii nu au vrut sa raspunda la telefon

Tenismanul Ilie Nastase, care a fost prins baut la volan si a fost dus incatusat la INML pentru recoltarea probelor, sustine ca a fost umilit si ca va da in judecata statul roman la CEDO. El a mai sustinut ca un fost parlamentar sau general are dreptul la un tratament special.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa achitarea in dosarul in care e acuzat de marturie mincinoasa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat, marti, de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat marturie mincinoasa. Totodata, instanta a.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

VIDEO Ilie Nastase, ridicat de politisti din trafic, pentru a doua oara in ultimele ore

Ilie Nastase a fost oprit in trafic pentru a doua oara in ultimele sase ore si ridicat de politisti, dupa ce a fost prins circuland pe scuter, desi dimineata i-a fost suspendat permisul de conducere. inainte de a fi oprit insa, Nastase a trecut pe rosu, dar si peste linia dubla continua. Tenismanul spune ca are rani la maini din cauza catuselor si ca este acuzat ca ar fi fost agresiv.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )