Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu. imi lasa tot pe mana si spunea ca pleaca linistit!

Playtech Playtech,
Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu. imi lasa tot pe mana si spunea ca pleaca linistit!

Nicolae Ceausescu a fost urat de mai bine de jumatate din populatia Romaniei, dar, din obligatie ori ba, a avut si oameni care l-au respectat. Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu? Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu Este clar ca in casa celor doi soti totul era delimitat la . continuă pe Playtech

Cine era garda de corp a lui Nicolae Ceausescu. Cum a ajuns in preajma dictatorului

Omul care a fost garda de corp a lui Nicolae Ceausescu avea datoria de a-l proteja pe dictator cu pretul vietii, la fel cum ar face oricare bodyguard din prezent pentru anumite personalitati care l-au angajat. Fosta garda de corp a sotilor Ceausescu, insa, a fost antrenat de cei mai buni luptatori din trupele speciale .

Noi acuzatii grave referitoare la judetul Olt. Politicieni, politisti si interlopi dadeau petreceri in fosta cabana a lui Nicolae Ceausescu

In judetul Olt ar exista legaturi dubioase intre politicieni, politisti si infractori - ba chiar o data pe luna acestia ar fi dat petreceri la fosta cabana de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu, fara sa.

Cine era Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche. Toata lumea o stia

Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche, era pasionata de poezie si publicase o carte. Ea a fost gasita inconstienta in mare si a fost adusa la mal in stare critica, pe 4 august. Dupa 5 zile, tanara s-a stins din viata. Andra Mirza, tanara care s-a inecat la Vama .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )