Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine era Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche. Toata lumea o stia

Playtech Playtech,
Cine era Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche. Toata lumea o stia

Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche, era pasionata de poezie si publicase o carte. Ea a fost gasita inconstienta in mare si a fost adusa la mal in stare critica, pe 4 august. Dupa 5 zile, tanara s-a stins din viata. Andra Mirza, tanara care s-a inecat la Vama . continuă pe Playtech

Andra avea 19 ani si publicase deja o carte. intr-o zi, tanara a fost scoasa inconstienta din mare. Cateva zile mai tarziu murea la spital. Acum s-a aflat adevarul: Ce coincidenta stranie!

Andra Elena avea 19 ani si publicase deja o carte de poezii. intr-o zi, fata a fost scoasa inconstienta din mare, iar cateva zile mai tarziu, pe 9 august, se stingea din viata la spital. Acum s-a aflat.

Batrana, omorata de o soferita de 19 ani

O femeie in varsta de 79 ani a fost accidentata mortal de o soferita de 19 ani, pe un drum comunal d.

inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

Andra Elena Mirza, o tanara poeta in varsta de 19 ani din Ploiesti, si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche, scrie EVZ. Tragedia a inceput duminica, 4 august 2019, atunci cand fata de 19 ani se.

Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu. imi lasa tot pe mana si spunea ca pleaca linistit!

Nicolae Ceausescu a fost urat de mai bine de jumatate din populatia Romaniei, dar, din obligatie ori ba, a avut si oameni care l-au respectat. Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu? Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu Este clar ca in casa celor doi soti totul era delimitat la .

Fragmentele de oase gasite in liziera de langa Caracal apartin unei alte fete decat Alexandra Macesanu. DIICOT: Victima este o tanara de 15 19 ani

DIICOT anunta ca expertiza medico-legala facuta de Institutul National de Medicina Legala arata ca fragmentele de oase ingropate de Gheorghe Dinca in liziera de langa Caracal apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani, alta decat Alexandra Macesanu.

Cine era garda de corp a lui Nicolae Ceausescu. Cum a ajuns in preajma dictatorului

Omul care a fost garda de corp a lui Nicolae Ceausescu avea datoria de a-l proteja pe dictator cu pretul vietii, la fel cum ar face oricare bodyguard din prezent pentru anumite personalitati care l-au angajat. Fosta garda de corp a sotilor Ceausescu, insa, a fost antrenat de cei mai buni luptatori din trupele speciale .

Cum arata fetele de la Exotic, dupa 19 ani. Andreea Banica e o familista convinsa. Ce fac Claudia si Julia

Au trecut aproape doua decenii, de la desfiintarea Exotic, iar in tot acest timp fetele, care au format trio ul muzical de succes, si-au continuat drumul in lumea artistica. Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu continua sa fie unele dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Pe plan personal, doar Andreea se poate mandri cu .

A trait pana la 148 de ani: care este povestea celui mai longeviv roman

Un roman ar putea fi cel mai batran om din toate timpurile. Maftei Pop a trait pana la 148 de ani si a decedat in 1952. Conform documentelor de la primaria din localitatea in care si-a petrecut ultima parte a vietii, Maftei Pop s-a nascut in Valea Loznii, judetul Salaj. A decedat 148 de ani .

DIICOT: Fragmentele osoase gasite in padure provin de la o fata de 15-19 ani, alta decat Alexandra Macesanu

DIICOT anunta ca raportul primit de la Institutul de Medicina Legala arata ca fragmentele osoase gasite in padure in locul aratat de Gheorghe Dinca anchetatorilor nu apartin aceleasi persoane ca resturile umane descoperite la casa din Caracal a celui care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )