Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine erau, de fapt, cele doua maicute care au impins un barbat pe linia de tren. Politistii le-au identificat

Playtech Playtech,
Cine erau, de fapt, cele doua maicute care au impins un barbat pe linia de tren. Politistii le-au identificat

Cele doua presupuse maicute care au impins un barbat pe sinele de tren au fost prinse si identificate. Cine sunt, de fapt, cele doua si de ce au apelat la un astfel de gest nebunesc? Cine sunt cele doua maicute care au impins un barbat pe sinele de tren? S-a aflat adevarul! Imaginile video cu . continuă pe Playtech

Au fost prinse cele doua presupuse maicute care au impins un barbat peste sinele de cale ferata. Sunt mama si fiica

Cele doua femei, mama si fiica, care au terorizat locuitorii din Vaslui timp de mai multe zile, culminand cu bruscarea unei femei si impingerea unui barbat peste liniile de cale ferata, au fost depistate.

Cum s-au balbait autoritatile din Vaslui in cazul a doua maicute care injurau si bruscau oameni. Jandarm: Spiritul asta civic... ce va mai plac telefoanele

Doua femei imbracate in haine monahale au facut un spectacol grotesc timp de doua zile pe strazile din Vaslui, injurand si bruscand trecatori pe strada, insa politistii au intervenit abia dupa ce o mamica, bruscata, a sunat la 112.

Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul

Doua femei imbracate in haine de maicute au aruncat un barbat pe sinele de tren. Incidentul socant s-a petrecut in gara din Vaslui. Cele doua au agresat si alte persoane in ultimele zile. Politistii le ancheteaza. Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren, in gara din Vaslui Doua femei, mama si .

Mihai Gadea, despre calugaritele false care au incercat sa ucida un om: Cele doua au fost eliberate de Politie

Mihai Gadea a vorbit la Sinteza Zilei, despre cele doua false calugarite care au incercat sa omoare un om, impingandu-l pe calea ferata. Potrivit imaginilor, se arata intentia persoanelor de a.

Scene socante in Vaslui. Doua femei imbracate in maicute au impins un barbat pe calea ferata (VIDEO)

Doua femei imbracate in maicute au impins un barbat, in mod intentionat, pe sinele caii ferate din Vaslui. Femeile au intrat in vizorul presei si al autoritatilor localedupa ce au tipat.

Vaslui: Doua maicute turmentate au facut scandal in centrul orasului. Niciun trecator n-a scapat de blesteme (VIDEO)

Caz halucinant la Vaslui. Doua femei imbracate in straie de maicute, care pareau a fi in stare de ebrietate, au facut un scandal monstru in centrul orasului. Cele doua maici, care veneau de la manastirea Gh.

Caz socant in Vaslui. Doua maicute au scuipat si blestemat pe toti cei care le-au iesit in cale

Caz incredibil in Vaslui. Doua femei imbracate in maicute au facut circ pe strada, iar agentii de politie au reusit sa le cu greu. Femeile tipau in gura mare ca orasul e plin de hoti si curve.

Roger Federer dezvaluie ce a invatat de la cele doua perechi de gemeni pe care le are

Roger Federer, probabil cel mai mare tenismen din toate timpurile, este tata a patru copiii, pe care ii are cu sotia sa, Mirka.

7 masini la mana a doua pe care sa le eviti. Ce probleme ascunse au

Sunt anumite masini la mana a doua pe care ai face bine sa le eviti atunci cand vrei sa-ti cumperi un autoturism, dar n-ai suficienti bani pentru unul nou abia iesit pe portile fabricii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )