Libnet.ro
UNICEF

07:30

Au fost prinse cele doua presupuse maicute care au impins un barbat peste sinele de cale ferata. Sunt mama si fiica

Adevărul Adevărul,
Au fost prinse cele doua presupuse maicute care au impins un barbat peste sinele de cale ferata. Sunt mama si fiica

Cele doua femei, mama si fiica, care au terorizat locuitorii din Vaslui timp de mai multe zile, culminand cu bruscarea unei femei si impingerea unui barbat peste liniile de cale ferata, au fost depistate. continuă pe Adevărul

Cine erau, de fapt, cele doua maicute care au impins un barbat pe linia de tren. Politistii le-au identificat

Cele doua presupuse maicute care au impins un barbat pe sinele de tren au fost prinse si identificate. Cine sunt, de fapt, cele doua si de ce au apelat la un astfel de gest nebunesc? Cine sunt cele doua maicute care au impins un barbat pe sinele de tren? S-a aflat adevarul! Imaginile video cu .

VIDEO Cum terorizeaza doua presupuse maicute un oras intreg: Au impins un om in fata trenului

Un barbat aflat pe peronul Garii Vaslui a fost impins pe sinele de cale ferata de una dintre femeile imbracate in haine monahale, care in ultimele zile au ingrozit trecatorii prin comportamentul lor violent.

Mihai Gadea, despre calugaritele false care au incercat sa ucida un om: Cele doua au fost eliberate de Politie

Mihai Gadea a vorbit la Sinteza Zilei, despre cele doua false calugarite care au incercat sa omoare un om, impingandu-l pe calea ferata. Potrivit imaginilor, se arata intentia persoanelor de a.

Roger Federer dezvaluie ce a invatat de la cele doua perechi de gemeni pe care le are

Roger Federer, probabil cel mai mare tenismen din toate timpurile, este tata a patru copiii, pe care ii are cu sotia sa, Mirka.

Scene socante in Vaslui. Doua femei imbracate in maicute au impins un barbat pe calea ferata (VIDEO)

Doua femei imbracate in maicute au impins un barbat, in mod intentionat, pe sinele caii ferate din Vaslui. Femeile au intrat in vizorul presei si al autoritatilor localedupa ce au tipat.

Pesta porcina africana se raspandeste cu repeziciune in judetul Galati: au fost confirmate inca doua noi focare de boala

Miercuri dimineata, la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a fost confirmat faptul ca au fost descoperite cazuri de infectare cu pesta porcina africana in localitatile Schela si Slobozia Corni Ghidigeni). Numarul noilor focare de boala a ajuns astfel la sase in ultima luna.

Trecutul secret al lui Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep a fost casatorit de doua ori

Odata cu aparitia la bratul Simonei Halep, mereu in vizorul presei, secretele lui Toni Iuruc au iesit la iveala. Detalii picante din viata iubitului campioanei turneului londonez ies in prim-plan. Toni Iuruc, esecuri in dragoste! Iubitul Simonei Halep, divortat de 2 ori Simona Halep, in varsta de 27 de ani, a ales sa isi traiasca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )