Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine erau victimele din microbuzul mortii. Locuiau in Ialomita si lucrau la Mega Image

Playtech Playtech,
Cine erau victimele din microbuzul mortii. Locuiau in Ialomita si lucrau la Mega Image

Accident grav de circulatie produs sambata dimineata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, intre un TIR si un microbuz de transport pasageri. Numarul mortilor: zece. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Cine erau victimele din minicar? Cine erau victimele din microbuzul mortii? Un accident grav s-a produs sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei . continuă pe Playtech

Opt femei si-au pierdut viata in microbuzul mortii din Ialomita. Majoritatea erau mame, cu varste cuprinse intre 22 si 58 de ani. Astazi, ele nu vor mai ajunge acasa

Au aparut noi detalii cu privire la victimele din microbuzul mortii din Ialomita. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de Antena 3, au murit opt femei cuvarste cuprinse intre 22 si 58 de.

Cine scrie scenariile din Las Fierbinti. Mihai Bobonete a recunoscut ce se intampla inainte de filmari

Cu toate ca acum are concurenta alt serial de comedie, Mangalita, bazat tot pe o realitate romaneasca de la tara, tot Las Fierbinti ramane preferat in mintea unor romani, cel putin deocamdata. Cine scrie scenariile pentru marea productie romneasca? Mihai Bobonete a spus totul! Cine scrie scenariile pentru Las Fierbinti? Daca fanii s-au obisnuit deja .

Victimele din accidentul din Ialomita erau angajati Mega Image

Apar noi informatii in cazul accidentului cumplit petrecut in Ialomita, acolo unde au murit zece oameni, iar altii au fost raniti. Acestia erau angajati ai companiei Mega Image. Anuntam cu regret faptul c?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )