Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victimele din accidentul din Ialomita erau angajati Mega Image

Antena3 Antena3,
Victimele din accidentul din Ialomita erau angajati Mega Image

Apar noi informatii in cazul accidentului cumplit petrecut in Ialomita, acolo unde au murit zece oameni, iar altii au fost raniti. Acestia erau angajati ai companiei Mega Image. Anuntam cu regret faptul c?. continuă pe Antena3

Accidentul din Ialomita: Pasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei

Aproape toate persoanele ranite sau decedate in microbuzul lovit sambata dimineata de un TIR pe o sosea din Ialomita erau angajati ai lantului de magazine Mega Image, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a companiei.

VIDEO Cel mai grav accident rutier din acest an: Un TIR a intrat intr-un microbuz care ducea angajati Mega Image la munca - 10 morti si 7 raniti Soferul TIR-ului ar fi adormit la volan

Zece oameni au murit si sapte sunt raniti dupa ce un TIR a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz care ducea oamenii la serviciu, accidentul avand loc sambata dimineata pe DN 2A, in zona localitatii Sf. Gheorghe din Ialomita. Opt din cele zece persoane care au murit in accident, precum si cei sapte raniti, erau angajati Mega Image. Razvan Cuc anunta ca a convocat un comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drasticePasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei Patriarhia transmite un comunicat dupa accidentul grav din Ialomita: Rugaciune pentru cei decedati si raniti, compasiune pentru familiile indureratePsiholog: Firmele ii obliga de multe ori pe soferii de TIR sa exagereze. Multi conduc obositi.

Cine erau victimele din microbuzul mortii. Locuiau in Ialomita si lucrau la Mega Image

Accident grav de circulatie produs sambata dimineata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, intre un TIR si un microbuz de transport pasageri. Numarul mortilor: zece. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Cine erau victimele din minicar? Cine erau victimele din microbuzul mortii? Un accident grav s-a produs sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei .

Ultimele informatii despre ranitii din accidentul din Ialomita

Fata de 19 ani ranita sambata in accidentul rutier din judetul Ialomita, transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, se afla internata in continuare, in stare grava, pe Sectia.

Reactia Mega Image dupa accidentul din Ialomita, unde compania si-a pierdut opt angajate, iar alte sapte sunt ranite

Compania Mega Image a transmis, sambata, un mesaj de condoleante pe pagina sa de Facebook, dupa ce opt angajate ai lantului de supermarketuri au murit, iar alte sapte au fost ranite in accidentul de pe DN2 A din judetul Ialomita.

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Decizie de ultima ora a conducerii Mega Image, dupa ce opt angajate ale supermarketului au murit in carnagiul de la Ialomita

Magazinele Mega Image Aerogarii, Sisesti 1 si Sisesti 2 vor fi inchise sambata, dupa ce opt angajati ai retailerului au decedat si alti 7 au fost raniti in accidentul rutier produs in Ialomita. in.

Sute de romani si moldoveni, in stare de semi-sclavie in ferme din Spania Cum erau pacaliti de reteaua care castiga 1 milion de euro pe luna

Garda Civila spaniola a destructurat o organizatie infractionala care exploata muncitori din Romania si Republica Moldova, informeaza institutia, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )