Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cine este Alex, tanarul care a muritpe scaunul frizerului, la Targu Jiu

Antena3 Antena3,
Cine este Alex, tanarul care a muritpe scaunul frizerului, la Targu Jiu

Alex Cracui a murit, joi seara, la numai 35 de ani, in timp ce se afla pe scaunul frizerului, inmunicipiul Targu Jiu. Alex era tatalunei fetite de sapte ani si era angajat la o companie de. continuă pe Antena3

Alex a murit pe scaunul frizerului, la Targu Jiu. Politistii au deschis dosar de moarte suspecta. A apucat sa spuna ca ii e rau

Alex, un tanarin varsta de 35 de ani, din Targu Jiu,a murit imediat ce s-a asezat pe scaunul frizerului. Medicii i-au facut manevre de resuscitare timp de aproape o ora, dar n-au reusit sa-l.

Cine este doamna Pescaru, facuta celebra de gafa ministrului Sportului: Lucreaza din 1991 la Guvern si castiga 20.000 lei pe luna de la o banca (VIDEO)

Cine este doamna Pescaru?/Este doamna de langa dumneavoastra, cea cu care se presupune ca ati realizat bugetul!, este dialogul devenit viral in mediul online in urma gafei facute de ministrul.

TRAGEDIE in Gorj! Directorul de vanzari Volkswagen s-a stins din viata! Era pe scaunul frizerului cand...

Directorul de vanzari de la Volkswagen Targul-Jiu, Alexandru Cracui, in varsta de 35 de ani, s-a stins din viata pe scaunul unei frizerii, la cateva minute dupa ce venise sa se tunda. Barbatul a apucat doar.

A fost identificat tanarul care si-a pus dulaii amstaff sa incaiere un caine vagabond

A fost gasit tanarul din Suceava care si-a pus dulaii amstaff sa sfasie un caine vagabond pe strada. Acesta se numeste Ciprian Severin, are 23 de ani si este din localitatea Brosteni. Tanarul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )