Libnet.ro
UNICEF

20:30

Surpriza alegerilor: AUR are sanse sa intre in Parlament, dar nu vrea in nicio coalitie de guvernare

România Liberă România Liberă,
Surpriza alegerilor: AUR are sanse sa intre in Parlament, dar nu vrea in nicio coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, du. continuă pe România Liberă

Marea surpriza a alegerilor: AUR. De unde a aparut partidul, cine sunt liderii si ce nume de premier au pregatit

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a fost surpriza alegerilor parlamentare din 2020, reusind sa treaca pragul electoral de 5%, ajungand astfel in Parlament, desi la alegerile locale a obtinut sub 1%. Formatiunea este condusa de George Simion, fost candidat independent la europarlamentarele din 2019, si de fostul jurnalist Claudiu Tarziu. Premierul propus de AUR e Calin Georgescu.

Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare 2020

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), care potrivit rezultatelor exit-poll ar intra in Parlament, trecand pragul electoral de 5%, este un partid infiintat in toamna anului trecut de George Simion, fondator al Platformei Unioniste Actiunea 2012, care militeaza pentru unirea cu Republica Moldova. in 2015 el a fost retinut si expulzat din Republica Moldova, avand o interdictie de 5 ani de a intra in aceasta tara. Partidul se defineste ca fiind de dreapta, conservator, patriot si unionist.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )