Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Ana Porgras, noua concurenta din echipa Faimosilor a emisiunii Survivor

Adevărul Adevărul,
Cine este Ana Porgras, noua concurenta din echipa Faimosilor a emisiunii Survivor

Ana Porgras 27 de ani) se va alatura joi seara echipei Faimosilor, de la Survivor. Cu zeci de medalii in palmares, considerata una dintre fetele de aur ale gimnasticii romanesti, tanara a fost nevoita sa se retraga din gimnastica, la varsta de 18 ani, din pricina unei accidentari grave. continuă pe Adevărul

Cine este Ana Porgras, noua concurenta de la emisiunea Survivor. A intrat in echipa Faimosilor

Ana Porgras este noua concurenta din echipa Faimosilor de la emisiunea Survivor,dupa ce initial a fost inlocuita in competitie de Elena Marin, din cauza unor probleme de sanatate. Aceasta are zeci de m.

Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor. Veste incredibila la Survivor Romania 2021

Desi in echipa Razboinicilor se strang randurile, surpriza din partea echipei Survivor Romania 2021 este ca noul concurent intrat in jungla va ajunge in echipa adversa, ce a Faimosilor. Georgiana a fost mutata in tabara rosie in urma unei incaierari cu fostii sai colegi, Lucian a parasit competitia in urma unei accidentari, iar Andreea a .

Survivor Romania 2021. Cu ce se ocupa Ana Porgras dupa ce a renuntat la gimnastica

Ana Porgras vine in atentia fanilor de la Survivor Romania 2021. Cu ce se ocupa aceasta si cum arata viata sa dupa ce a renuntat la gimnastica? Ce s-a schimbat de atunci? Survivor Romania 2021. Ana Porgras, noua concurenta Romania ii era datoare Anei Porgras in 2010 pentru ca a adus acasa performantele la barna.

in ce hal arata sala unde a inceput gimnastica de performanta campioana mondiala Ana Porgras Galerie Foto

Sala de gimnastica unde s-a antrenat campioana mondiala Ana Porgras, dar si a alte campioane nationale, a ajuns o ruina. Locul care, altadata, era o pepiniera pentru loturile nationale, astazi este de nerecunoscut. Acoperisul este afectat, peretii sunt plini de inflitratii, iar aparatele, vechi de peste 50 de ani, sunt sinistre.

Cine este Aurelia Surulescu, sefa ARR despre care s-a spus ca avea un salariu de 18.000 de euro. Cati bani a incasat ea in realitate

Ce detalii se cunosc despre Aurelia Surulescu? Sefa ARR a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar avea un salariu de 18. 000 de euro. Ce sume a incasat in realitate? Salariul real al Aureliei Surulescu, sefa ARR Aurelia Surulescu a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar castigat nu .

Cine este noul secretar general al Guvernului: Un apropiat al lui Florin Citu, din grupul gorjenilor

Noul secretar general al Guvernului este Tiberiu Horatiu Gorun, potrivit unei decizii semnate de premierul Florin Citu. Acesta este un apropiat al premierului. De altfel, in urma cu un an il adusese in Ministerul Finantelor, dintr-o institutie din Gorj, pe functia de secretar general adjunct. Ministerul Finantelor este impanzit de persoane care provin din Gorj, incepand cu Claudia Florina Prisecaru, acuzata de colaborare cu securitatea si pe care Claudiu Nasui a vrut sa o transfere la Ministerul Economiei pe functia de secretar general.

Cine este Domnica Mihaela Policrat, mama Oanei Pellea si marea dragoste a actorului Amza Pellea

Oana Pellea este una dintre cele mai indragite actrite din Romania. Aceasta a dorit sa il urmeze pe tatal sau,unul dintre cei mai buni actori din Romania, care va ramane memorabil.

Cazul bebelusului mort dupa botez: Preotul este cercetat penal pentru ucidere din culpa Primele indicii in urma necropsiei

Preotul care a oficiat botezul bebelusului de o luna si jumatate care a murit apoi, la Suceava, a dobandit calitatea de suspect in dosarul de ucidere din culpa deschis initial in rem. Monitorul de Suceava scrie ca asfixia cu lichid patruns in plamani prinde contur si in urma autopsiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )