Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Playtech Playtech,
Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in ministerul Sanatatii, iar fostul manechin s-a mai aflat si in trecut in apropiere de o functie similara. Mai exact, acesta a fost propus ca ministru al Sanatatii, in Guvernul Ciolos, dar aceasta decizie nu a fost niciodata confirmata, fiind ulterior retrasa. Pe final de 2019, cel . continuă pe Playtech

Fotomodelul se intoarce: Dupa ce in 2015 a ratat postul de ministru al Sanatatii, Andrei Baciu a fost numit acum secretar de stat

Fotomodelul Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii dupa ce, in 2015, a ratat postul de ministru al Sanatatii in acelasi minister.

Andrei Baciu, propus ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos si retras dupa cateva ore, a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Andrei Baciu, propus ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos si apoi retras, a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicata miercuri in Monitorul Oficial. Andrei Baciu facea deja parte din echipa lui Victor Costache inca de la inceputul mandatului acestuia de ministru al Sanatatii, in calitate de consilier. Alaturi de Andrei Baciu, miercuri a mai fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii si Vasile Lucian Pintea, seful Serviciului judetean de Medicina Legala din Bistrita Nasaud.

Ministrul fotomodel al lui Ciolos, numit secretar de stat in Guvernul Orban

Fostul fotomodel Andrei Baciu,propus de Dacian Ciolos pentru ministerul Sanatatii revine in atentia opiniei publice, dupa ce a fost numit secretar de stat in Guvernul Orban la Ministerul Sanatatii.

Ministrul-fotomodel propus de Ciolos in la Sanatate a ajuns secretar de stat al ministerului: Cum a ratat Andrei Baciu in 2015 numirea in Guvernul tehnocrat (FOTO)

Andrei Baciu a ajuns in cele din urma in Ministerul Sanatatii dupa ce in 2015 a ratat in ultima secunda functia de ministru ca urmare a controversei privind studiile sale. Devenit cunoscut pentru.

Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Razvan Botezatu vine cu detalii bomba, dupa ce acesta le-a aratat tuturor fanilor sai inelul de logodna. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute dupa recunoasterea orientarii sale, dupa decizia de a se muta in Germania, dar si despre cel care-i va fi sot? Razvan Botezatu, detalii despre logodnicul sau Razvan Botezatu si-a .

Ce bolid conduce Elena Udrea, dupa ce s-a intors in Romania. Cine este femeia care o insoteste pas cu pas

Perioada petrecuta in Costa Rica, unde a fost si inchisa, a facut-o pe Elena Udrea sa isi traiasca acum viata in liniste si armonie, insa, cum obiceiurile vechi nu mor niciodata, viata de lux trebuie sa continue. Ce bolid conduce Elena Udrea, dupa ce s-a intors in Romania? Fostul ministru a fost surprins de fotoreporteri .

Cine este Dan Dinca. Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Update 18: 40: Dan Dinca s-a predat la sectia 2 de Politie. Update .

Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus acestora

Cine este tanarul in varsta de 18 ani din Buzau, gasit mort duminica, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman. Se ia in calcul varianta sinuciderii. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus? Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac? Vasile B. , un tanar in varsta de .

Cine este si cum a devenit celebru, inainte de a se insura cu . Toti l-am urmarit la TV

Si sunt impreuna din 2013, cand acesta a inceput colaborarea cu televiziunea Kanal D, insa, cum a devenit celebru, inainte de a se insura cu prezentatoarea TV? Cine este si cum a devenit celebru, inainte de a se insura cu ? in 2008, s-a casatorit cu .

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )