Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona (FOTO)

B1 B1,
Cine este barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona (FOTO)

Barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona ar fi fost identificat. Potrivit El Pais, acesta se numeste Driss Oukabir si ar fi inchiriat autovehiculul. continuă pe B1

Cine este femeia care sta mereu in dreapta presedintelui. I-a fost alaturi la bine si la greu lui Basescu, iar acum este sfatuitoarea lui Iohannis (FOTO)

Delia Dinu este cea mai propiata femeie de presedintele Klaus Iohannis. Consiliera prezidentiala este vazuta tot timpul in dreapta sefului statului. ii vorbeste in soapta, iar Iohannis.

FOTO. Ce stim despre barbatul care ar fi inchiriat furgoneta cu care s-a produs atacul din Barcelona

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata de Driss Oukabir, in oraselul Santa Perpetua de la Mogada. Informatia a fost furnizata de autoritati.

Barbatul care a intrat cu masina intr-o pizzerie de langa Paris luase o cantitate mare de medicamente

Barbatul care a intrat luni seara cu masina intr-o pizzerie din apropierea Parisului luase o cantitate mare de medicamente inainte sa comita atacul, au transmis marti autoritatile franceze,.

VIDEO Atac terorist la Barcelona: O duba a intrat in multime pe Bulevardul Las Ramblas, cel mai important din oras. / Unul dintre atacatori a fost ucis/ Surse oficiale: 13 persoane decedate si 50 de raniti

Cel putin 13 persoane au murit, iar peste 50 au fost ranite dupa ce o duba a intrat in multime la Barcelona joi dupa-amiaza, potrivit presei internationale, care citeaza surse oficiale. Incidentul s-a petrecut in centrul Barcelonei, in zona Bulevardului Las Ramblas, cel mai important din oras, foarte frecventat de turisti. Din primele informatii, duba a intrat pe trotuar, in multime, unde erau zeci de oameni. Autoritatile spaniole au avertizat populatia sa evite zona Piata Catalunya, unde a avut loc incidentul. 45:Unul dintre atacatori a fost omorat de catre politie, relateaza Reuters, citand La Vanguardia. 37: Un al doilea vehicul, legat de atentatul de joi, a fost gasit intr-o localitate, la mica distanta de Barcelona. 34: Bilantul persoanelor decedate confirmat de autoritati este de 13. Peste 50 de oameni au murit. 55: Presa spaniola spaniola relateaza ca unul dintre autorii atacului si care ar fi inchiriat furgoneta este Driss Oukabir Soprano. Ora 20. 38: Unul dintre suspecti a fost arestat, relateaza AFP si Reuters. Ora 20. 28: Ministrul de Interne, Joaquim Forn, a confirmat moartea unei singure persoane, desi s-a vehiculat ca bilantul decedatilor este de 13. Ora 20. 15: Bilantul a urcat la 32 de raniti, dintre care 10 foarte grav, potrivit Reuters. Ora 19. Cel putin 13 persoane au fost declarate decedate de catre autoritati. Ora 19. 17: Doua persoane au murit dupa ce duba a intrat in multime, relateaza Reuters. Totodata, potrivit unei interventii la Antena 3 a consulului roman in Spania, Manuel Plesa, numarul persoanelor ranite ar fi in jur de 20. Ora 18:55: Politia spaniola a confirmat ca este vorba despre un atentat.

VIDEO Atac terorist la Barcelona: O duba a intrat in multime pe Bulevardul Las Ramblas, cel mai important din oras. / Presa: Unul dintre atacatori a fost ucis. Oficial: Doua persoane au fost arestate/ Surse oficiale: 13 persoane decedate si 80 de raniti

Cel putin 13 persoane au murit, iar peste 50 au fost ranite dupa ce o duba a intrat in multime la Barcelona joi dupa-amiaza, potrivit presei internationale, care citeaza surse oficiale. Incidentul s-a petrecut in centrul Barcelonei, in zona Bulevardului Las Ramblas, cel mai important din oras, foarte frecventat de turisti. Din primele informatii, duba a intrat pe trotuar, in multime, unde erau zeci de oameni. Autoritatile spaniole au avertizat populatia sa evite zona Piata Catalunya, unde a avut loc incidentul. -----------------------22:50 13 morti si peste 80 de raniti, potrivit ultimului bilant al Departamentului de Interne, citat de El Pais22:24:ISIS revendica atentatul terorist, potrivit agentiei de presa Group's Amaq. 16:Doua persoane au fost arestate, potrivit unor surse oficiale, relateaza Reuters. 45:Unul dintre atacatori a fost omorat de catre politie, relateaza Reuters, citand La Vanguardia. 37: Un al doilea vehicul, legat de atentatul de joi, a fost gasit intr-o localitate, la mica distanta de Barcelona. 34: Bilantul persoanelor decedate confirmat de autoritati este de 13. Peste 50 de oameni au fost raniti. 55: Presa spaniola spaniola relateaza ca unul dintre autorii atacului si care ar fi inchiriat furgoneta este Driss Oukabir Soprano. Ora 20. 38: Unul dintre suspecti a fost arestat, relateaza AFP si Reuters. Ora 20. 28: Ministrul de Interne, Joaquim Forn, a confirmat moartea unei singure persoane, desi s-a vehiculat ca bilantul decedatilor este de 13. Ora 20. 15: Bilantul a urcat la 32 de raniti, dintre care 10 foarte grav, potrivit Reuters.

Barbatul care a intrat cu masina in oamenii de la o pizzerie de langa Paris este sanatos psihic si poate fi cercetat penal

Barbatul retinut, luni seara, dupa ce a intrat cu masina in oamenii de la o pizzerie de langa Paris, cauzand moartea unei fete si ranirea altor 13 persoane, poate fi tras la raspundere penala.

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment.

Cantaret roman de la Vocea Romaniei cautat de POLITIE si de INTERPOL. Despre cine este vorba (VIDEO)

Un cantaret de la Vocea Romaniei este dat disparut de catre colegii de trupa. Potrivit acestora, membrul trupei este plecat din tara de la inceputul lunii si de atunci nu a mai dat niciun.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )