Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Antena3 Antena3,
Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment. continuă pe Antena3

Cine este femeia care sta mereu in dreapta presedintelui. I-a fost alaturi la bine si la greu lui Basescu, iar acum este sfatuitoarea lui Iohannis (FOTO)

Delia Dinu este cea mai propiata femeie de presedintele Klaus Iohannis. Consiliera prezidentiala este vazuta tot timpul in dreapta sefului statului. ii vorbeste in soapta, iar Iohannis.

Klaus Iohannis la Ziua Marinei: Un stat nu poate fi cu adevarat puternic daca nu are capacitatea de a-si proteja cetatenii si de a le asigura securitatea. Avem nevoie de o armata inzestrata si pregatita sa faca fata cu succes provocarilor actuale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Constanta, in debutul festivitatilor de Ziua Marinei, ca Romania are nevoie de dotari moderne in aparare, deoarece un stat nu poate fi cu adevarat puternic daca nu isi poate garanta securitatea. Seful statului a subliniat si faptul ca ceremonia de astazi se desfasoara intr-o zona cu o importanta strategica deosebita din punct de vedere militar, politic, economic, cultural si social, cum este zona Marii Negre, iar datoria autoritatilor este de a transforma intregul potential al acestei regiuni in avantaje reale pentru Romania.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

Klaus Iohannis: Romania isi va respecta pe termen lung angajamentul de a aloca 2 la suta din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Constanta, ca Romania are nevoie de o armata puternica si ca isi respecta pe termen lung angajamentul de a aloca doi la suta din PIB pentru domeniul Apararii, pentru a fi un pilon de stabilitate si furnizor de securitate in regiune.

FOTO. Klaus Iohannis: Romania isi va respecta pe termen lung angajamentul de a aloca 2 la suta din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Constanta, ca Romania are nevoie de o armata puternica si ca isi respecta pe termen lung angajamentul de a aloca doi la suta din PIB pentru domeniul Apararii, pentru a fi un pilon de stabilitate si furnizor de securitate in regiune.

Festivitatile de Ziua Marinei, la care participa cateva mii de oameni, au inceput la Constanta. La ceremonii asista si presedintele Klaus Iohannis

Festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, la care participa mii de oameni, au inceput la Constanta, unde va avea loc si un exercitiu demonstrativ al Fortelor Navale, la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA, scrie News. ro. La ceremonii asista si presedintele Klaus Iohannis, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, oficiali militari, autoritati centrale si locale.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Constanta, la Ziua Marinei. 3.000 de militari ai Fortelor Navale participa la exercitii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei, care au loc in fata Comandamentului Flotei din Constanta, cu aceasta ocazie urmand sa aiba loc exercitiul demonstrativ al Fortelor Navale la care vor participa 3. 000 de militari, precum si doua avioane Typhoon ale Marii Britanii si un avion de cautare si cercetare submarin al SUA.

Turcul care l-a ucis pe politistul supranumit Dulaul, marturii din spatele gratiilor

Marturii din spatele gratiilor ale omul de afaceri turc care l-a ucis, acum doi ani, pe agentul-sef principal Gheorghe Ionescu, poreclit Dulaul dupa ce l-a luat pe capota bolidului sau de lux, in.

Cantaret roman de la Vocea Romaniei cautat de POLITIE si de INTERPOL. Despre cine este vorba (VIDEO)

Un cantaret de la Vocea Romaniei este dat disparut de catre colegii de trupa. Potrivit acestora, membrul trupei este plecat din tara de la inceputul lunii si de atunci nu a mai dat niciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )