Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Playtech Playtech,
Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Cine este Herve Camilleri, barbatul cu care s-a maritat celebra cantareata Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul in varsta de 46 de ani, Rona Hartner a fost hotarata sa o ia de la capat. Pe 25 februarie, cantareata a fost . continuă pe Playtech

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

FOTO Rona Hartner s-a casatorit cu DJ-ul francez Herve Camilleri: artista a purtat o rochie de mireasa atipica

Actrita si cantareata Rona Hartner 46 de ani) s-a casatorit cu DJ-ul francez-sicilian Herve Camilleri 44 de ani) intr-un restaurant de pe Coasta de Azur.

Cine este tatal Antoniei, cel care a crescut-o pe artista. Ce spune barbatul despre sotia lui Alex Velea

Antonia si-a facut aparitia pe micile ecrane alaturi de mama sa, ambele alegand sa nu povesteasca anumiie detalii despre tatal artistei. Este bine cunoscut ca Antonia nu a crescut alaturi de tatal natural, pentru ca parintii sai au decis de la o varsta frageda sa plece pe drumuri diferite. Cum arata parintele acesteia care a .

Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman. Liliana Stefan a stat mereu in umbra artistului de la Holograf

Cine este si cum arata Liliana Stefan, sotia lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Femeia a stat mereu in umbra artistului. Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman? Lilina Stefan este partenera de viata a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, cu care are trei copii. Femeia, care a stat mereu in umbra .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

TRISTETE iN ROMANIA! RONA HARTNER, iN DOLIU! Nu a avut nicio sansa! A plecat la CERURI... (GALERIE FOTO)

Rona Hartnertrece prin moment cumplite. Vedeta a inceput deja sedintele de chimioterapie si considera ca aceasta incercare este ca un dar de la Dumnezeu, relateaza Stirescu.

Cine sunt maratonistii care au murit dupa ce au cazut intr-o rapa, la evenimentul sportiv din Piatra Craiului

Ambele persoane decedate in timpul Maratonului Pietrei Craiului au fost identificate, a anuntat sambata IPJ Arges. Este vorba despre barbatul de 39 de ani, din Cluj-Napoca, si femeia care avea 45 de ani si era.

Subiectele zilei: Cine este, ce face, cum gandeste si cat castiga Olguta Totolici, sotia lui Dan Barna; Stenograme - Nadia, in gura Ceausestilor.; Curiosul caz al celor cinci pagini false Digi24

Omul care lupta solitar cu malefica mafie a lemnului din Bucovina: De 3 ani, stau cu ochii in camera si derulez 24 din 24. Peste 12 milioane de metri cubi de lemn dispar. Unde e greseala? UE, Grecia, Turcia si refugiatii. UE si Turcia se angajasera sa impiedice impreuna migratia pe mare spre Grecia. Acordul gresit aplicat atrage insa suprapopularea.

Cine este Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila ministru al Justitiei in locul Anei Birchall Alina Gorghiu: E ca si cum pui un gradinar ministru de Interne, Iordache pare prezentabil

Daniel Suciu, propus de Viorica Dancila in functia de ministru al Justitiei, in locul Anei Birchall, a absolvit in 2003 Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, licentiat in Stiinte Politice, si are un master in Management Public, la Scoala de Studii Academice Post Universitare Ovidiu Sincai Bucuresti. Daca va fi numit in functie, ar fi primul ministru de Justitie dintre cei 20 care au ocupat acest portofoliu dupa Revolutie unii de mai multe ori) care nu are studii de specialitate in drept.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov nu pleaca de acasa fara ea. Cine e femeia care ii insoteste peste tot

Elena Udrea traieste o poveste de iubire alaturi de Adrian Alexandrov, tatal fetitei ei, Eva Maria. intoarsa in Romania dupa o perioada grea petrecuta in arestul din Costa Rica, Udrea se ingrijeste acum de toate aspectele vietii sale, indeosebi de cele ce tin de fata sa. Pentru ca toate sa fie la locul lor intotdeauna, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )