Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman. Liliana Stefan a stat mereu in umbra artistului de la Holograf

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman. Liliana Stefan a stat mereu in umbra artistului de la Holograf

Cine este si cum arata Liliana Stefan, sotia lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Femeia a stat mereu in umbra artistului. Cine este si cum arata sotia lui Dan Bittman? Lilina Stefan este partenera de viata a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, cu care are trei copii. Femeia, care a stat mereu in umbra . continuă pe Playtech

Cine este tatal Antoniei, cel care a crescut-o pe artista. Ce spune barbatul despre sotia lui Alex Velea

Antonia si-a facut aparitia pe micile ecrane alaturi de mama sa, ambele alegand sa nu povesteasca anumiie detalii despre tatal artistei. Este bine cunoscut ca Antonia nu a crescut alaturi de tatal natural, pentru ca parintii sai au decis de la o varsta frageda sa plece pe drumuri diferite. Cum arata parintele acesteia care a .

Lavinia Pirva si-a revenit complet dupa ce a nascut. Cum arata sotia lui Stefan Banica in costum de baie

Lavinia Pirva a si uitat de kilogramele in plus acumulate pe parcursul sarcinii. Cu toate ca a nascut in urma cu doar sase luni, bruneta se poate lauda cu o silueta de vis, chiar mai frumoasa decat inainte, acum fiind ceva mai voluptoasa. Cum arata aceasta in costum de baie? Lavinia Pirva, in costum de .

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita. Opt mame au murit pe loc

Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita, sambata, 5 octombrie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni? Cine este soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita? Un accident grav de circulatie s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu .

Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Herve Camilleri are un trecut spectaculos

Cine este Herve Camilleri, barbatul cu care s-a maritat celebra cantareata Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul. Cine este barbatul cu care s-a maritat Rona Hartner, dupa ce a invins cancerul in varsta de 46 de ani, Rona Hartner a fost hotarata sa o ia de la capat. Pe 25 februarie, cantareata a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )