Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine este barbatul cautat pentru uciderea unui politist in Timis

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul cautat pentru uciderea unui politist in Timis

Barbatul care a impuscat duminica, 2 iunie, un politist in localitatea timiseana Izvin a fost dat in urmarire generala. Suspectul principal al crimei din Timis se numeste Ionel Marcel Lepa, in varsta. continuă pe Antena3

Cine este barbatul cautat pentru uciderea unui politist in Timis. Portretul facut public de anchetatori

Barbatul care a impuscat duminica, 2 iunie, un politist in localitatea timiseana Izvin a fost dat in urmarire generala.

Reactia lui Traian Berbeceanu dupa uciderea unui politist aflat in misiune: Nu, doamna ministru. Colegul nostru nu avea echipament de protectie

Traian Berbeceanu a reactionat dupa ce Cristian Amariei, un politist de 44 de ani din Timis a fost ucis in misiune de un fugar dat in urmarire internationala. Berbeceanu o avertizeaza pe Carmen Dan, ministru al MAI, ca politistul ucis in misiune nu era dotat cu echipamentul promis in urma cu doi ani.

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent? Este intrebarea pe care telespectatorii si-au pus-o in ultima editie a show-ului de talente. Finala a fost difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:30. Concurentul clasat pe locul 1 va fi mai bogat cu 120. 000 de euro. Cine [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Ema Stoian a ridicat publicul in picioare la Romanii au Talent. Este favorita Andrei pentru marele premiu

Ema Stoian a ridicat din nou publicul in picioare la Romanii au Talent. Fetita de doar 10 ani a urcat pe scena cu un numar de balet pe care l-a combinat cu gimnastica si dans contemporan. Andra a declarat ca Ema este favorita ei pentru marele premiu de 120. 000 de euro. Ema Stoian, favorita sa [] .

Papa Francisc in Romania. Cine este Papa Francisc si cum a ajuns in fruntea Bisericii Catolice

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc nascut Jorge Mario Bergoglio, n. 17 decembrie 1936,Flores, Argentina),este al 266-lea episcop al Romei si papa al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )