Libnet.ro
UNICEF

08:45

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Playtech Playtech,
Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] . continuă pe Playtech

Politist impuscat mortal in judetul Timis. Agentul facea parte dintr-o echipa care efectua un filtru in trafic. Zeci de oameni il cauta pe atacatorul inarmat

Un politist roman a murit in dupa-amiaza zilei de duminica, 2 iunie, din cauza unei rani prin impuscare in zona pieptului.

UPDATE Politist impuscat mortal in judetul Timis. Fugarul, foarte periculos, cautat de sute de politisti si un elicopter

Un politist roman a murit in dupa-amiaza zilei de duminica, 2 iunie, din cauza unei rani prin impuscare in zona pieptului.

Cine este tanara care a intrat aproape goala pe teren, la meciul dintre Liverpool si Tottenham

Partida din finala Ligii Campionilor disputata aseara intre Liverpool si Tottenham, la Madrid a intrat in istorie! in minutul 24 al meciului, o tanara aproape goala a intrat pe teren si a ajuns chiar pana i.

Cine este adolescentul care a fost gasit inecat la Mamaia. Iosif- Corneliu avea 16 ani si se afla la Scoala de vara

Adolescentul disparut in mare a fost gasit de scafandri in Navodari. Iosif-Corneliu Mitroi de 16 ani era elev la Colegiul Militar National Tudor Vladimirescu din Craiova. Tanarul participa la.

Un politist a fost impuscat mortal in misiune, in judetul Timis. Suspectul este cautat de fortele speciale ale Politiei si Jandarmeriei

Un politist aflat in misiune in comuna timiseana Izvin a fost impuscat in zona gatului si a pieptului, duminica dupa-amiaza, in timp ce urmarea un suspect. in ciudaeforturilor medicilor de a-l re.

Timis: Politist, iMPUSCAT MORTAL in timpul unui filtru rutier. Individul care a deschis focul a fugit de la fata locului. Cine este atacatorul (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care l-a impuscat pe politist se numeste Marcel Ionel Lepa, iar pe numele sau exista un mandat de executare a pedepsei cu inchsioarea pentru talharie. UPDATE: Politistul.

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire. Avea 44 de ani si era tata a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal sambata 2 iunie in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani.

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire generala. Avea 44 de ani si era tatal a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal duminica, 2 iunie, in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani.

Noi precizari despre individul care a impuscat mortal un politist: Barbatul a fost ranit si a fugit intr-o zona impadurita

Politia face noi precizari cu privire la cazul politistului care a fost impuscat mortal, in Timis, in timp ce se afla in misiune. Inspectorul general adjunct al Politiei Romane, comisar-sef de politie.

Cine este politistul ucis in misiune in Timis

Politistii au avut o prima reactie, dupa ce colegul lor din Timis a fost impuscat mortal in timp ce se afla in misiune si incerca sa opreasca masina in care s-ar fi aflat un barbat dat in urmarire.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )