Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce spun vecinii despre barbatul ucis in sectorul 4 de fostii chiriasi. Suspect si el de crima: I se spunea colonelul!

Playtech Playtech,
Ce spun vecinii despre barbatul ucis in sectorul 4 de fostii chiriasi. Suspect si el de crima: I se spunea colonelul!

Crima oribila din sectorul 4 din Bucurestia reusit sa ingrozeasca, dupa ce un barbat a fost ucis cu sange rece chiar in prima zi a acestui an. Vecinii au dat detalii socante despre cel cunoscut in respectiva zona si pentru faptul ca avea foarte multi chiriasi. Barbatul de 64 de ani a fost omorat chiar . continuă pe Playtech

Ce spun vecinii despre barbatul ucis in Capitala: in fiecare saptamana schimba chiriasii!

O crima odioasa s-a petrecut in Bucuresti la inceput de an. Proprietarul unei case a fost ucis in bataie de fostii sai chiriasi. Potrivit primelor date din ancheta, totul ar fi plecat de la niste neintelegeri legate de actele pe care le facusera cand erau in chirie.

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani .

Crima odioasa in Sectorul 4 al Capitalei. Barbat ucis in bataie de fostii chiriasi. Criminolog: Faptasul si complicii sai au fost identificati

O crima odioasa s-a petrecut in Bucuresti la inceput de an. Proprietarul unei case a fost ucis in bataie de fostii sai chiriasi.

Crima odioasa in Sectorul 4 al Capitalei. Barbat ucis in bataie de fostii chiriasi. Criminolog: Faptasul si complicii sai au fost dati in urmarire

O crima odioasa s-a petrecut in Bucuresti la inceput de an. Proprietarul unei case a fost ucis in bataie de fostii sai chiriasi.

Daniel Chitoiu, externat din Spitalul Floreasca. Ce spun anchetatorii despre momentul producerii accidentului

In 26 decembrie 2019 in localitatea Zamfiresti din Arges, fostul ministru Daniel Chitoiu a fost implicat intr-un accident de masina mortal, in care o femeie de 73 de ani si un barbat de 82 de ani au murit in urma impactului, iar alte doua persoane au fost ranite. Daniel Chitoiu, externat din Spitalul Floreasca Imediat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )