Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine este Bebino, seful Clanului Sportivilor. Proaspat avansat, a ajuns victima Clanului Tiganilor

Playtech Playtech,
Cine este Bebino, seful Clanului Sportivilor. Proaspat avansat, a ajuns victima Clanului Tiganilor

Liderul Clanului Sportivilor a fost implicat joi noapte intr-o rafuiala, incident in urma caruia a ajuns la spital. Se pare ca neintelegerile dintre cei implicati sunt mai vechi. Cine este Seful Clanului Sportivilor, cel ajuns la spital dupa o rafuila crunta Seful Clanului Sportivilor, Marius Alin Alecu, a ajuns la spital dupa ce a fost . continuă pe Playtech

Bucurestiul, teatru de razboi intre gruparile mafiote: Seful Clanului Sportivilor, masacrat de Clanul Tiganilor

Marius Alin Alecu, alias Bebino, seful Clanului Sportivilor, a fost atacat si batut cu bestialitate joi noaptea de catre un membru al Clanului Tiganilor. Cu doua zile inainte sa implineasca 27 d eani, Bebino ar.

Seful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis Bebino, internat in spital dupa o rafuiala. Acesta are un deget taiat si taieturi pe aproape tot corpul

Seful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis Bebino, se afla la spital dupa ce, joi noapte, a fost implicat intr-o rafuiala in Capitala, in urma careia a ramas fara un deget. Neintelegerile dintre cei implicati sunt mai vechi, au precizat, pentru agentia Mediafax, surse judiciare.

Seful Clanului Sportivilor, taiat cu sabia de un interlop. A ajuns in stare grava la un spital din Capitala

Seful Clanului Sportivilor a fost taiat cu sabia de un interlop si a ajuns in spital.

Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a impuscat fara mila un caine, in mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul national care leaga Maramuresul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsa risca acum soferul? Cine este soferul care a impuscat un caine pe o sosea din Maramures Sambata, .

Cine este Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Putini stiu cati bani are si cu ce se ocupa

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul romanesc, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan Muntean si Delia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de zece ani. Cum arata sotul Deliei si cu ce se ocupa? Cine este si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a maritat .

Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt. Cine este victima si care sunt primele detalii

O femeie a fost ucisa de sot, la Spitalul Judetean de Urgente Neamt. Cine este victima si cum a actionat criminalul? Detalii despre familia din care proveneau cei doi si despre ce l-a facut pe inculpat sa actioneze in felul acesta. Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt O femeie a fost ucisa de .

Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania, Anuntul a fost facut la Kanal D

Kanal D a facut anuntul mult asteptat! Cine va fi cel care va fi alaturi pas cu pas de concurentii noului proiect si va modera show-ul de aventura? Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania? Dupa ce recent Kanal D a anuntat ca o concurenta se va retrage din competitia Survivor Romania, a adus la cunostinta .

Cine este Angelica Cobzaru, sora Gabrielei Firea. De ce a fost data afara de la Garda de Mediu

Sora Gabrielei Firea a fost data afara de la Garda de Mediu. De ce a pierdut Angelica Cobzar functia si care a fost reactia primarului general al Capitalei? De ce a fost data afara sora Gabrielei Firea de la Garda de Mediu? Ministrul Mediului a dat-o afara pe sora Gabrielei Firea. Costel Alexe a determinat-o .

Cine este Ramona Costache, directoarea Colegiului Goethe. Fortata sa demisioneze pentru ca nu stie germana

Cazul uimitor al Ramonei Costache continue sa ridice multe semne de intrebare. Directoarea Colegiului Goethe a fost pusa intr-o postura pe care nu si-ar fi dorit-o. Totul a pornit de la descoperirea uimitoare a faptului ca sefa celui mai important colegiu german din tara nu cunoaste aceasta limba. Directoarea Colegiului Goethe, fortata sa demisioneze pentru .

Scandal, in direct la Realitatea Plus. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune. Cine este invitatul deranjant

Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, dupa ce parlamentarul PSD a ridicat tonul in timpul dezbaterilor, in direct in cadrul emisiunii Legile Puterii. inainte sa ii ceara sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea TV l-a prevenit in legatura cu comportamentul sau. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )