Libnet.ro
UNICEF

06:45

Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt. Cine este victima si care sunt primele detalii

Playtech Playtech,
Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt. Cine este victima si care sunt primele detalii

O femeie a fost ucisa de sot, la Spitalul Judetean de Urgente Neamt. Cine este victima si cum a actionat criminalul? Detalii despre familia din care proveneau cei doi si despre ce l-a facut pe inculpat sa actioneze in felul acesta. Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt O femeie a fost ucisa de . continuă pe Playtech

Directoare la Spitalul Judetean Neamt, ucisa de propriul sot la locul de munca. Barbatul a intrat in cabinet si a injunghiat-o de mai multe ori

Anca Daniela Patriche, directoare de ingrijiri la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, a fost ucisa de propriul sot in interiorul unitatii medicale in cursul zilei de vineri, 10 ianuarie.

Concursuri pe banda rulanta la Spitalul Judetean Zalau. Cine sunt aspirantii la un fotoliu de director

Concursurile pentru posturile din echipa de conducere a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau sunt in plina desfasurare.

Cine este actualul sot al Amaliei Nastase. S-au casatorit in mare secret in Las Vegas si au impreuna un copil

Amalia Nastase a publicat primele fotografii de la nunta secreta cu omul de afaceri Razvan Vasilescu, eveniment care a acut loc in urma cu trei ani in Las Vegas. Ceremonia a fost oficiata de un imitator al lui Elvis Presley. Amalia Nastase a publicat primele poze de la nunta secreta din las Vegas Ce s-a .

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, .

Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania, Anuntul a fost facut la Kanal D

Kanal D a facut anuntul mult asteptat! Cine va fi cel care va fi alaturi pas cu pas de concurentii noului proiect si va modera show-ul de aventura? Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania? Dupa ce recent Kanal D a anuntat ca o concurenta se va retrage din competitia Survivor Romania, a adus la cunostinta .

Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram

Febra internetului si, implicit, a retelelor de socializare, a cuprins intreaga planeta, inca de la aparitia acestora. De la mic la mare, fie un necunoscut sau o celebritate, trebuie sa existe si in mediul virtual. in mediul retelelor de socializare. Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram .

Cine este Angelica Cobzaru, sora Gabrielei Firea. De ce a fost data afara de la Garda de Mediu

Sora Gabrielei Firea a fost data afara de la Garda de Mediu. De ce a pierdut Angelica Cobzar functia si care a fost reactia primarului general al Capitalei? De ce a fost data afara sora Gabrielei Firea de la Garda de Mediu? Ministrul Mediului a dat-o afara pe sora Gabrielei Firea. Costel Alexe a determinat-o .

Cine este Ramona Costache, directoarea Colegiului Goethe. Fortata sa demisioneze pentru ca nu stie germana

Cazul uimitor al Ramonei Costache continue sa ridice multe semne de intrebare. Directoarea Colegiului Goethe a fost pusa intr-o postura pe care nu si-ar fi dorit-o. Totul a pornit de la descoperirea uimitoare a faptului ca sefa celui mai important colegiu german din tara nu cunoaste aceasta limba. Directoarea Colegiului Goethe, fortata sa demisioneze pentru .

Scandal, in direct la Realitatea Plus. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune. Cine este invitatul deranjant

Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, dupa ce parlamentarul PSD a ridicat tonul in timpul dezbaterilor, in direct in cadrul emisiunii Legile Puterii. inainte sa ii ceara sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea TV l-a prevenit in legatura cu comportamentul sau. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, .

Cine este papusa de la Glina. Fetita de 13 ani are o poveste cu adevarat cutremuratoare

Adina are varsta de 13 ani si a fost poreclita papusa de la Glina, datorita frumusetii sale. Atuurile fizice ar putea sa o ajute pe adolescenta sa isi scoata familia din saracie, pentru ca isi doreste sa ajunga manechin. Are toate sansele unei reusite, mai ales ca de curand le-a aratat tuturor o transformare totala, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )