Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Playtech Playtech,
Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu . continuă pe Playtech

VIDEO WTA Toronto: Barty, Stephens, Sabalenka, Sevastova si Keys au parasit competitia Bianca Andreescu a revenit cu o victorie (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty principala favorita), Sloane Stephens cap de serie 7), Aryna Sabalenka 9), Anastasija Sevastova 10) si Madison Keys 14) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia de la Toronto dupa ziua de marti. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana, care s-a confruntat in ultimele luni cu o leziune la umarul stang, a pierdut primul set in fata compatrioatei Eugenie Bouchard 4-6), insa a revenit si s-a impus cu 6-1, 6-4 si va juca in turul al doilea impotriva Dariei Kasatkina. in turul al treilea s-a calificat Kiki Bertens 5), dupa o victorie usoara in fata americancei Francesca Di Lorenzo.

Bianca Andreescu, debut perfect la Toronto

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a debutat cu dreptul la turneul feminin de t.

WTA Toronto: Bianca Andreescu, victorie muncita cu Daria Kasatkina (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu s-a calificat in optimile turneului de la Toronto dupa o victorie in trei seturi, scor 5-7, 6-2, 7-5, obtinuta in fata Dariei Kasatkina. in aceeasi faza a competitiei au ajuns si Serena Williams, Karolina Pliskova, Kiki Bertens si Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu la Rogers Cup. Canadianca, invingatoare dupa un meci maraton

Bianca Andreescu a revenit pe terenul de tenis, dupa o absenta destul de indelungata cauzata de dureri la umarul drept.

VIDEO Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au disputat derbyul Canadei la Rogers Cup. Cine merge mai departe dupa un meci extrem de incins

Bianca Andreescu a revenit pe teren dupa o absenta indelungata si a avut parte de un meci de foc impotriva compatrioatei Eugenie Bouchard.

Cine este portarul lui Celtic Glasgow si de ce se teme de cei de la CFR Cluj

CFR Cluj joaca azi, 7 august, cu Celtic Glasgow. Sub indrumarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj se afla in fata unui test important. Campioana Romaniei trebuie sa se dueleze pentru un loc in play-off UEFA Champions League. Cine este portarul de temut de la echipa Scotiei? Cine este portarul de temut de la Celtic Glasgow? .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Victor Slav va prezenta imi Place Dansul, la Kanal D. Cine este partenera care i se va alatura

Noua emisiune cu si despre dans si-a gasit prezentatorii! imi Place Dansul va fi moderat de catre Victor Slav. Cine ii va fi alaturi in noua cursa pentru marele premiu, dar si pentru experienta unica? Este vorba despre o persoana pe care publicul a indragit-o mult in cadrul unui show despre stil. Victor Slav va .

Alba ca Zapada a existat, cu adevarat: cine este baroana care i-a inspirat pe fratii Grimm

Basmele fratilor Grimm reprezinta unele dintre cele mai dramatice povesti din toate timpurile. Cel putin cateva dintre el, insa, sunt inspirate din fapte reale. Alba ca zapada si cei sapte pitici se numara printre ele. Alba ca zapada este una dintre cele mai populare povesti din toate timpurile. Scris de fratii Grimm, basmul s-a bucurat .

Cine este sora Andreei Marin. Cristina e blonda cu ochi albastri si incredibil de frumoasa

Andreea Marin si-a pierdut ambii parinti, tatal in urma cu cativa ani, iar mama pe cand era o copila. De atunci, prezentatoarea de televiziune a ramas doar cu sora sa. Extrem de discreta cand vine vorba despre familia ei, Andreea Marin isi tine destul de departe oamenii dragi de ochii curiosilor. insa, cum a acceptat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )