Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu la Rogers Cup. Canadianca, invingatoare dupa un meci maraton

Adevărul Adevărul,
Victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu la Rogers Cup. Canadianca, invingatoare dupa un meci maraton

Bianca Andreescu a revenit pe terenul de tenis, dupa o absenta destul de indelungata cauzata de dureri la umarul drept. continuă pe Adevărul

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep .

VIDEO Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au disputat derbyul Canadei la Rogers Cup. Cine merge mai departe dupa un meci extrem de incins

Bianca Andreescu a revenit pe teren dupa o absenta indelungata si a avut parte de un meci de foc impotriva compatrioatei Eugenie Bouchard.

Halep la Rogers Cup. Ce a spus romanca dupa ce a facut pereche la dublu cu o jucatoare mai mica cu 11 ani

Simona Halep a debutat la Rogers Cup, unde a jucat in proba de dublu, alaturi de canadianca Leyla Annie Fernandez.

WTA Toronto: Bianca Andreescu, victorie muncita cu Daria Kasatkina (Rezultatele zilei)

Bianca Andreescu s-a calificat in optimile turneului de la Toronto dupa o victorie in trei seturi, scor 5-7, 6-2, 7-5, obtinuta in fata Dariei Kasatkina. in aceeasi faza a competitiei au ajuns si Serena Williams, Karolina Pliskova, Kiki Bertens si Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

VIDEO WTA Toronto: Barty, Stephens, Sabalenka, Sevastova si Keys au parasit competitia Bianca Andreescu a revenit cu o victorie (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty principala favorita), Sloane Stephens cap de serie 7), Aryna Sabalenka 9), Anastasija Sevastova 10) si Madison Keys 14) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia de la Toronto dupa ziua de marti. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origine romana, care s-a confruntat in ultimele luni cu o leziune la umarul stang, a pierdut primul set in fata compatrioatei Eugenie Bouchard 4-6), insa a revenit si s-a impus cu 6-1, 6-4 si va juca in turul al doilea impotriva Dariei Kasatkina. in turul al treilea s-a calificat Kiki Bertens 5), dupa o victorie usoara in fata americancei Francesca Di Lorenzo.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Rogers Cup

Simona Halep este dubla detinatoare a trofeului de la Rogers Cup. Romanca a castigat pentru prima data open-ul canadian in anul 2016, cand a invins-o pe Madison Keys nr. 17 WTA), cu scorul de 7-6 2), 6-3. A doua reusita a venit doi ani mai tarziu cand a reusit victoria in fata lui Sloane Stephens .

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep participa la Rogers Cup. Romancaa cucerit trofeulanul trecut si trebuie sa-si apere punctele castigate dinclasamentul WTA. Campioana turneului canadian primeste 900 de puncte. Este primul turneu la care participa Simona dupatriumful de laWimbledon. Simona Halep si-a anuntat fanii ca a ajuns deja la Toronto. Marea noastra campioana este insotita de cei din staff, .

Cine este Bianca Andreescu si de ce i-a fermecat jucatoarea de tenis pe romani

Bianca Andreescu a reusit sa cucereasca inimile romanilor. Acesta este o sportiva canadiana de origine romana ce a inceput sa joace tenis la Pitesti. Desi are doar 18 ani, este senzatia inceputului de an. Care sunt reusitele cu care se poate mandri pana acum in cariera abia la inceput? Cine este Bianca Andreescu? Bianca Andreesu .

inca o surpriza la Rogers Cup. Una dintre rivalele istorice ale Simonei Halep a fost eliminata din competitie

Rogers Cup, turneul de tenis gazduit anul acesta de Toronto, continua sa ofere surprize pe banda rulanta in competitia feminina.

Halep a inceput marsul triumfal spre apararea trofeului. Campioana noastra este in optimile Rogers Cup, dupa o partida absolut nebuna, cu tiebreak in decisiv (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup, la capatul unei partide entuziasmante cu Jennifer Brady, pe care a transat-o in trei seturi, cu tiebreak in setul decisiv, scor 4-6 7-5 7-6.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )