Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, in varsta de 44 de ani, este propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban. A absolvit facultatea de actorie si a avut o cariera lunga in televiziune inainte de a intra. continuă pe Antena3

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este Bogdan Gheorghiu, ministrul propus la Cultura. Absolvent de actorie si proprietar de televiziune la Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, ar putea deveni noul ministru al Culturii dupa ce premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat componenta cabinetului pe care il care va supune votului Parlamentului.

Cine este Bogdan Aurescu, ministrul propus la Externe in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Aurescu este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru a conduce Ministerul Afacerilor Externe in urmatorul guvern. Diplomat de cariera, acesta a mai condus MAE intre noiembrie 2014 si noiembrie 20.

Cine este Marcel Bolos, propunerea de ministru al Fondurilor Europene: Sef al ADR Nord-Vest, fost secretar de stat in doua ministere

Propunerea de ministru al Fondurilor Europene, Marcel Bolos este directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, functie pe care o ocupa din 2017. Anterior a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si in cel al Transporturilor dar si director responsabil de fonduri europene, potrivit Mediafax.

Cine este Bogdan Aurescu, propus ministru la Externe: Diplomatul care a castigat la Haga Insula Serpilor pentru Romania

Diplomat de cariera, Bogdan Aurescu, propus ministru de Externe, este consilier prezidential pentru politica externa si a mai fost ministru de Externe timp de un an, in Guvernul Ponta. A fost Agentul Romaniei pentru Curtea Internationala de Justitie, coordonand echipa care a reprezentat Romania in procesul cu Ucraina de la Curtea Internationala de Justitie privind Delimitarea Maritima in Marea Neagra Insula Serpilor), finalizat in februarie 2009 in favoarea Romaniei.

Cine e Catalin Predoiu, propunerea pentru Ministerul Justitiei: premier din umbra, fost rival al lui Iohannis, ministru in sub trei premieri

Deputatul PNL Catalin Predoiu a fost propus in functia de ministru al Justitiei de premierul desemnat Ludovic Orban. Avocat de profesie, acesta a mai ocupat aceasta functie in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu. in 2014, dupa fuziunea PDL-PNL, acesta s-a luptat cu Klaus Iohannis pentru candidatura la presedintie.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )