Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cine este castigatoarea Miss World 2017 FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatoarea Miss World 2017 FOTO

Titlul de Miss World 2017 a fost castigat de Miss India, modelul Manuschi Chhillar, in varsta de 20 de ani, devenind astfel cea de-a sasea femeie indiana care castiga ravnita coroana. continuă pe Adevărul

Cine este Cel mai sexy barbat din lume: Am fost un urat toata viata (FOTO)

Daca topurile cu cele mai frumoase femei din lume sunt ceva obisnuit, un top al celor mai frumosi barbati este ceva mai rar intalnit. Iata insa ca revista People s-a mobilizat sa faca.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

S-a aflat numele CASTIGATORULUI Chefi la cutite. Ati ghicit cine este?! Face parte din echipa lui ... (FOTO)

S-au terminat filmarile la Chefi la cutite. Desi emisiunea ruleaza inca, pe internet circuladeja numele castigatorului. in cel de-al patrulea sezon al emisiunii.

Cine este femeia din spatele lui Dan Diaconescu

Desi Emilia Batau si Dan Diaconescu au impreuna o fetita pe nume Dona Milena, nu sunt casatoriti. Publicul a cunoscut-o pe Emilia abia in anul 2010, an in care Diaconescu a fost retinut de procurori si inchis pentru.

Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

Averile sportivilor intra adeseori in atentia presei. Un faimos tenismen, locul 2 ATP, l-a depasit pe jucatorul de golf Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport, a anuntat.

Un nou clasament in circuitul WTA. Cine este cea mai iubita sportiva in mediul online

Simona Halep vine dintr-o tara mai mica decat Spania sau Germania, dar cu toate astea are mai multi suporteri pe internet decat iberica Garbine Muguruza sau nemtoaica Angelique Kerber. Un calcul al.

Cine este Veverita si ce vrea ea? Misterul a fost dezlegat!

Misterul Veverita a fost, finally, dezlegat, scrie jurnalista Sorina Matei pe contul ei de Facebook https://www. facebook. com/sorinaruxandra. matei facand aluzie la trecutul de o probitate morala indoielnica al procuroarei Alexandra Lacranjean, cea care a intocmit ultimele dosare la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Singurul locas de cult din Romania ce il are ca ocrotitor spiritual pe Sfantul Grigorie Palama si-a sarbatorit miercuri hramul. Situata in campusul Universitatii ,,Politehnica,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )