Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este castigatorul Chefi la cutite, sezonul 8

B1 B1,
Cine este castigatorul Chefi la cutite, sezonul 8

Mai este foarte putin pana cand fanii show-ului Chefi la Cutite vor afla castigatorul marelui premiu, in valoare de 30. 000 de euro, si titlul de cel mai bun bucatar din Romania. Marea finala a se. continuă pe B1

Cine este castigatorul Chefi la Cutite, sezonul 8. Surpriza la Antena 1

Este surpriza de proprtii la Antena 1. Emisiunea Chefi la cutite isi anunta castigatorul celui de-al optulea sezon, incepand cu ora 20:30. Sunt trei finalisti care ieri au intrat in marea finala si care isi disputa premiul. UPDATE Pana la urma, Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea a castigat a 8-a editie .

Cine sunt semifinalistii Chefi la Cutite si la ce probe vor fi supusi pentru a intra in finala

Concurentii Chefi la cutite lupta pentru semifinala competitiei. inca putin si aflam cine este castigatorul sezonului 8 si al titlului de cel mai bun bucatar din Romania.

Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Fiind impresionat de Ionut Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cutitul de aur care l-a trimis direct in echipe. Bontea nu s-a inselat, deoarece Ionut Belei este castigatorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cutite. Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite Desi are o diploma de electrician, Ionut .

Planul secret al lui Dan Negru pentru Revelion. Cine este marea vedeta care va avea rol principal la Antena 1

Mai este putin pana la Noaptea de Revelion, iar posturile TV se pregatesc intens. De aproape 20 de ani Antena 1 sarbatoreste trecerea dintre ani cu show-uri spectaculoase, sub bagheta celebrului Dan Negru. Vedeta TV este gazda acestor show-uri si de fiecare data a adus surprize, sub diferite forme. in ultimii ani show-ul Antenei 1 .

Cine este Ringo Damureanu, condamnat cu amenda penala pentru lovire. Deputatul AUR a participat la consultarile cu Klaus Iohannis

Cine este Ringo Damureanu, condamnat cu amenda penala pentru lovire. Deputatul AUR a participat la consultarile cu Klaus Iohannis. AUR este unul dintre cele mai discutate partide in ultimele zile, in urma scorului.

Cine este avocata Diana Sosoaca. Senatoarea AUR a ajuns celebra pe internet prin aparitiile controversate (VIDEO)

Odata cu rezultatele partidului nationalist AUR, ce a depasit pragul electoral de 5%, noi figuri politice in Parlament. Avocata Diana Sosoaca, senator AUR de Iasi, este una dintre ele. Cine este.

Cine este prima persoana vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite: Nu am simtit nicio diferenta fata de celelalte vaccinuri

O asistenta medicala din New York a devenit luni prima persoana care a fost vaccinata impotriva COVID-19 in Statele Unite, tara cu cele mai multe decese asociate coronavirusului din lume, scrie AFP, potrivit Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )